Real Madrid ne odustaje od Embapea, PSŽ-u stigla nova ponuda iz Španije

Odlučni su u Madridu da dovedu Embapea već ovog leta

Foto: Tanjug/AP

Fudbalski klub Real Madrid poslao je novu ponudu za francuskog superstara iz PSŽ-a, Kilijana Embapea, ovoga puta su je uvećali za 20 miliona evra. Prethodna ponuda od 160 miliona je glatko odbijena, te su čelnici Reala odlučili da je pojačaju, sada na stolu kluba iz Pariza stoji 170 miliona, plus 10 miliona kroz razne bonuse, navodi Fabricio Romano.

Ovaj dan će ostati upamćen po mnogim turbulencijama na tržištu transfera, prvo je jedan novinar iz Portugala objavio vest da je Kristijano Ronaldo sve završio s Mančester sitijem, te da je samo pitanje časa kada će postati deo "Građana". Nije se mnogo čekalo na novi demant, pošto je jedan novinar Juventusa video Žorža Mendeša, agenta Kristijana Ronalda, na aerodromu u Parizu...

Ovaj splet događaja je verovatno poslužio kao podstrek čelnicima Reala da još jednom "napadnu" nezadovoljnog Kilijana Embapea i da pokušaju da ga privole da dođe u Španiju do kraja prelaznog roka. Podsetimo, Embape je već izjavio da ne želi da produži ugovor s PSŽ-om, koji ističe na kraju godine.

Videćemo da li će ova ponuda zadovoljiti šeika iz PSŽ-a, koji bi s tim novcem mogao da krene u lov na Kristijana Ronalda.

Video: Trener TSC-a: Igrali smo koliko su nam dozvolili

(Telegraf.rs)