Novi debakl Slaviše Jokanovića i Šefild Junajteda, srpskom treneru se drma klupa posle 3. kola

"Oštrice" su bez gola i sa samo jednim osvojenim bodom, što niko nije očekivao

Foto: Printscreen/Sky Sport

Morao bi Slaviša Jokanović pod hitno da povede računa šta radi sa Šefild Junajtedom, pošto je posle tri kola u Čempionšipu daleko od komforne zone u kojoj bi navijači "Oštrica" želeli da budu.

Njegov tim je doživeo novi poraz (drugi vezani) i to ubedljiv na "Hautornsu" od sjajne ekipe Vest Bromvič Albiona, koja nije imala milosti, pregazila ih je čak sa 4:0.

Ekipa na čijoj klupi sedi nekadašnji štoper Verdera Valerijen Ismael visoko leti na startu nove sezone i već na početku ističe kandiaturu za ekspresan povratak u Premijer ligu.

Jokanovićev Šefild s druge strane ima samo bod u prva tri kola i nije postigao gol, pa bi posao srpskog stručnjaka mogao uskoro da bude ozbiljno doveden u pitanje jer su navijači nezadovoljni.

Pride, pred start utakmice nije mogao da računa ni na prvog golmana Arona Remzdejla, reprezentativca Engleske, koji se nalazi pred 30 miliona funti teškim transferom u Arsenal, a njegova zamena Holanđanin Verips se nikako nije proslavio.

Igrači VBA gazili su svih 90 minuta "Oštrice", a goleadu je otvorio autogol štopera gostiju Džeka Robinsona u 26. minutu.

Gosti su se totalno raspali u 15 minuta igre u nastavku kada su Dara O'Šej u 48, Aleks Movat u 53. i Karl Robinson u 59. kompletirali poker za trijumf Vest Broma koji im je za gol više doneo prvo mesto na tabeli ispred Fulama Aleksandra Mitrovića.

Trijumf, ali i glavobolju za Slavišu Jokanovića čiji mandat na klupi Šefild Junajteda definitivno nije počeo kako treba.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Telegraf na treningu Saše Ilića u Čukaričkom: Legendarni bivši fudbaler prvi put radio s igračima

(Telegraf.rs)