Neverovatna statistika Rikarda protiv Santa Klare: Protiv njih daje gol uvek u istom minutu meča

Da li će uspeti i treći put, ovoga puta u dresu Partizana?

Foto: FK Partizan

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš jedan je od glavnih aduta Partizana u duelima plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Santa Klare iz Portugalije.

Gomeš je već igrao protiv Santa Klare dok je igrao u Portugaliji za Vitoriju iz Gimaraeša i Nasional i ima polovičan učinak. Od četiri meča koja je igrao protiv Santa Klare, pobedio je jednom, dva puta je bio remi, a jednom je njegov tim poražen.

- Protiv Santa Klare u Portugaliji nas čeka teška utakmica. Imaju dobar tim, organizaciju, odličnu prethodnu sezonu, moramo da budemo spremni - rekao je fudbaler Partizana Rikardo Gomeš.

Crno-beli gostuju Santa Klari u plej-ofu za plasman u Ligu konferencija, a utakmica je na programu u četvrtak od 22.30 sati.

- Najvažnije je da budemo spremni, kao što smo bili na prethodnim utakmicama. Ne smemo da dozvolimo da nas nešto iznenadi. Mislim da su u dobroj formi, motivisani, jer su i oni stigli do plej-of faze Lige konferencije - rekao je Gomeš za klupski sajt.

Interesantno je i da je Gomeš na četiri utakmice koje je tokom karijere igrao protiv Santa Klare postigao dva gola i imao tri asistencije, a interesantno je da je oba gola Santa Klari postigao u 59. minutu, koji je očigledno taličan kada igra protiv ovog tima.

Videćemo kako će taj 59. minut izgledati u četvrtak.

Ono što je najveći problem Partizana na ovom meču jeste izostanak mnogih vezista, pa tako na put u Portugaliju neće krenuti Saša Zdjelar, Nemanja Jović, Danilo Pantić, a pod znakom pitanja je i Aleksandar Šćekić.

Video: Iliev: Slutim fenomenalnu sezonu, za nezaborav! Stevanoviću se vratilo za teške trenutke!

(Telegraf.rs)