Fudbaleru Partizana upaljačem pocepali usnu: Novi detalji haosa u Novom Pazaru

Lazar Pavlović je zaradio rasekotinu u momentu kada su gosti slavili vodeći gol Natha

Foto: Arena sport

Svega i svačega je bilo u nedelju na utakmici Novog Pazara i Partizana, dobar fudbal je nažalost pao u senku tenzije na tribinama i na terenu, a ostaće zapisano da je utakmica trajala čitava dva i po sata.

Završena je pobedom Beograđana 4:1, za nastavak perfektnog niza crno-belih u čijim redovima ima igrača koji dan posle vidaju rane, ali ne od startova rivala, već kao posledica divljanja navijača.

Kako smo uspeli da saznamo, blažu povredu zaradio je rezervista sa jučerašnje utakmice Lazar Pavlović koga su navijači Pazara pogodili upaljačem u lice neposredno posle gola Natha za 1:0 krajem poluvremena.

Stradala mu je usna, stvorila se posekotina, pa je Pavloviću ukazana lekarska pomoć na licu mesta. Rana je sanirana te nije bilo potrebe da igrač bude poslat u ambulantu.

Foto: MN Press

Ka fudbalerima Partizana je poleteo plotun predmeta u momentu dok su se "u buketu" ekstatično radovali vodećem golu, sa tribina su doletele flaše, upaljači, kovanice, čak i delovi stolica, moglo se to videti i na snimku (video ispod), a jedan "projektil" završio je na ustima Pavlovića kada se on okrenuo i vraćao ka klupi.

U Partizanu su poptuno šokirani takvim ponašanjem pristalica Pazara jer ih nijednim gestom, niti potezom nisu provocirali, niti su gledali ka publici u momentu slavlja.

Nije ovo ni prvi put da gostujući timovi dožive neprijatnosti na stadionu Pazara, svojevremeno su pristalice ovog kluba petardom pogodili bivšeg trenera Partizana Marka Nikolića. Zbilo se to 2014. godine.

(Telegraf.rs)