Otišao Anćeloti, prati ga i Rodrigez: Kolumbijac se u Evertonu nije zadržao ni godinu dana

Ruku na srce, od njega se više očekivalo na Gudison parku

Foto: Tanjug/AP

Epizoda Džejmsa Rodrigeza u Evertonu potrajaće svega jednu sezonu. Kolumbijska zvezda koja je napravila pravu "pomamu" u svojoj rodnoj zemlji nakon potpisivanja ugovora sa Karamelama nije u planovima novog menadžera Rafe Beniteza.

Deluje veoma realno da će Džejms Rodrigez napustiti klub u narednih nekoliko sedmica, pošto je stavljen na transfer listu. Kolumbijac ni prošle sezone nije pokazao neke blistave partije, pošto je veći deo godine presedeo na klupi, povređen.

Engleski Dejli Mejl navodi da postoji interesovanje Milana i Porta da ga dovedu u svoje redove, ali je problem plata Rodrigeza koji prima čak 220.000 funti nedeljno, što je suma koju retko koji klub može da "podnese" bez nekih dugoročnih problema.

U međuvremenu se oglasio i Rodrigez koji je rekao da želi da igra tamo gde ga i drugi "žele". Može se reći da je Kolumbijac došao na Gudison park isključivo zbog prethodnih veza sa Karlom Anćelotijem, a čim je ovaj otišao, došlo je vreme da i on pakuje kofere.

Everton je prošlu sezonu započeo fantastično, bio je prvi posle sedam kola, a na kraju je završio na skandalozno lošem 10. mestu - tamo gde i inače uglavnom bude na kraju Premijer lige.

Što se tiče samog Džejmsa Rodrigeza, svaki klub koji bude želeo da ga potpiše, moraće da pristane na određenu vrstu "kocke". Umeo je ovaj fudbaler kroz prošlost da pokaže neke blistave igre, ali umeo je i da razočara. Povrede su takođe nešto što ga je večno mučilo.

Video: Sve Ronaldove veze i kombinacije: Počeo je sa 17, a s ovim lepoticama je uhvaćen na delu!

(Telegraf.rs)