Hajduk doveo jedno od najvećih pojačanja u novijoj istoriji

Krovinović stigao na Poljud

Fudbaleri splitskog Hajduka doveli su jedno od najvećih pojačanja u novijoj istoriji, pošto je ugovor do 2024. godine potpisao Filip Krovinović!

Krovinović je na Poljud stigao kao slobodan igrač, jer je raskinuo ugovor sa Benfikom - i to nakon što je dobio suspenziju zbog psovanja trenera Žorža Žesusa! Mada se pojavila i informacija da su "bili" ipak platili 1,5 miliona za njega.

Portugalska "A Bola" javlja da se Krovinović navodno odrekao plate od dva miliona evra koliko je trebalo da dobije u poslednjoj godini ugovora.

U redove Benfike stigao je 2017. iz Rio Avea. Međutim, više je proveo na pozajmicama (VBA i Notingem Forest), dok ga je ovog leta tražio i Olimpijakos. Inače, ponikao je u Zagrebu odakle je i otišao u Portugaliju.

- Napokon sam došao, jako sam sretan zbog toga, svi su me od prve sekunde toplo dočekali i hvala vam na tome. Radujem se treninzima, utakmicama, primio sam zaista puno poruka od navijača Hajduka u proteklih mesec dana. Bilo je tu stvarno prelepih reči i simpatičnih poruka. Zaista sam sretan što moj dolazak toliko znači navijačima, a ja mogu samo da obećam  da ću istom merom pokušati to da vratim na terenu - rekao je Krovinović na predstavljanju.

(Telegraf.rs)