Možda igraju beton ligu, ali su im dresovi jedni od najlepših u Srbiji

MIljakovac oduševio novom garniturom dresova

Foto: fk miljakovac

Fudbalski klub Miljakovac predstavio je na društvenim mrežama dres za nastupajuću sezonu, koja će ujedno biti istorijska za ovaj klub iz predgrađa Beograda.

Miljakovčani će debitovati u zvaničnim takmičenjima Fudbalskog saveza Beograda, a dres koji je predstavljen dostojan je velikog momenta koji očekuje fudbalere poznatije kao „Radnička klasa“.

Pored belog i zelenog dresa, Miljakovčani će naredne sezone nositi crni dres sa zelenim elementima, koji će ujedno biti i prva garnitura.

Kao poseban detalj ističe se natpis „Radnička klasa“ na kragni dresa. Na desnom rukavu dresa nalazi se i logo „Beton Superlige“ , pokreta u kojem pored Miljakovca učestvuju i klubovi iz Republike Srpske, Makedonije, Poljske i Engleske, a koji će u budućnosti kroz saradnju na polju marketinga, humanitarnog rada i predstavljanja pravog fudbala pokušati da poveže niželigaške klubove širom Evrope.

Odmah nakon predstavljanja dresa, društvene mreže su „eksplodirale“ a reakcije su stizale čak i od ljubitelja fudbala širom sveta.

- Drago nam je što svojim potezima izazivamo pozitivne reakcije, bilo da su u pitanju humanitarne akcije, ponašanje na terenu i van njega, marketinške aktivnosti ili kao danas, promocija novog dresa. Već imamo dosta porudžbina od ljudi iz inostranstva koji bi želeli da poseduju naš novi dres. Rekli smo da hoćemo da podignemo fudbal u Srbiji na jedan viši nivo, pa čak i sa najniže lestvice našeg fudbala. Imamo mnogo toga da ponudimo i nadamo se da ćemo animirati i ostale klubove da se približe svojim navijačima na inovativan način – istakao je za sajt FK Miljakovac predsednik kluba Jovan Simić.

>>> Derbi četvrtfinala, prema poslednjim informacijama Kevin de Brujne će igrati, Eden Azar neće. Zato je Italija blagi favorit s kvotom 2,55 na dvojku, kec bi na koti 2,95 mogao da donese ozbiljnu zaradu. Pogledajte ostale kvote Mozzart kladionica za meč Belgija – Italija.

Fudbaleri Miljakovca su trenutno u fazi priprema za početak prvenstva koji ih očekuje krajem avgusta. Do tada, radiće u Beogradu na stadionu Rakovice, a kondicione treninge održavaće u Miljakovačkoj šumi.

Foto: fk miljakovac
Foto: fk miljakovac
Video: Tek počinjemo i ne planiramo da stajemo: Miljakovac dobio fudbalski klub koji pomera granice

(Telegraf.rs)