Da li je moguće da Ronaldo zaradi toliko novca od jedne fotografije na Instagramu?

Portugalac ima najbogatiji Instagram nalog

Foto: Tanjug/AP

Portugalski napadač Kristijano Ronaldo je postao prava "mašina za pravljenje novca", što pokazuje i istraživanje po kom fudbaler Juventusa ima najskuplji Instagram nalog!

Naime, britanski "Bi-Bi-Si" je objavio jednu studiju po kojoj Ronaldo za jednu objavu na društvrenoj mreži, odnosno fotografiju koju okači, inkasira neverovatnih 1,35 miliona evra.

Ronaldo je, inače, u februaru ove godine postao prva osoba koja je stekla 500 miliona pratilaca na društvrenim mrežama - računajući Fejsbuk, Tviter i Instagram koji ima ukupno milijardu pratilaca i otprilike svaki četvrti je pretplaćen na Portugalca.

Na listi najskupljih Instagrama nalazi se i profil Lionela Mesija koji je na sedmom mestu i koji objavom zaradi 930,000 evra.

Inače, što se tiče Ronalda, vredi pomenuti i da njegova devojka Georgina Rodrigez zarađuje veliki novac zahvaljujući Instagramu. Prati je 24 miliona ljudi i samo od jedne objave znala je da uzme 250.000 evra.

Na listi najbogatijih žena, odnosno đena koje same zarađuju novac, Georgina se nalazi na 4. mestu sa bogatstvom od skoro 10 miliona evra.Postala je zaštitno lice odreženih modnih kuća koje reklamira, a u međuvremenu je pokrenula i svoju modnu liniju.

>>> Derbi četvrtfinala, prema poslednjim informacijama Kevin de Brujne će igrati, Eden Azar neće. Zato je Italija blagi favorit s kvotom 2,55 na dvojku, kec bi na koti 2,95 mogao da donese ozbiljnu zaradu. Pogledajte ostale kvote Mozzart kladionica za meč Belgija – Italija.

Video: Lokateli otišao korak dalje od Ronalda i Pogbe: Doneo svoju vodu i pomerio Koka-Kolu

(Telegraf.rs)