Vesić: Proslava spektakularna, ali je Zvezda ta koja će da plati čišćenje Beograda

Crveno-beli će čišćenje platiti na Vesićev zahtev

Foto: ATA Images

- Nakon proslave šampionske titule FK Crvena zvezda na reci, čišćenje grada platiće taj fudbalski klub - saopštio je u subotu veče zamenik gradonačelnima Goran Vesić, na čiji će zahtev klub i platiti čišćenje.

Navijači Crvene zvezde proslavili su večeras "Balom na vodi", na Savi, između Brankovog i Starog savskog mosta, titulu prvaka Srbije na spektakularan način.

- Odmah po završetku proslave na teren će izaći ekipe JKP Gradska čistoća da urede obalu kako bi do jutra sve bilo čisto. Račun za čišćenje platiće FK Crvena zvezda, kako sam zatražio od njih, a što su oni odmah prihvatili. Svi mi koji smo zvezdaši radujemo se tituli, a proslava je bila spektakularna - napisao je Vesić na Fejsbuku i dodao:

- Slavlje je u redu, ali u Beogradu se zna red, tako da će ovo čišćenje grada da plati Crvena zvezda!

Što se tiče same proslave, glavni deo spektakla održan je između Brankovog i Starog železničkog mosta na Savi, gde su se fudbaleri vozili brodom i pozdravili navijače koji su bakljadom i vatrometom upriličili ovaj događaj. Uz fudbalere, na reci su bili i veslači Crvene zvezde.

Veliki broj navijača bio je pozicioniran sa strane Save od Beograda na vodi, dok je pristalica crveno-belih bilo i na novobeogradskoj strani reke, kao i na oba mosta. Na Savi je bilo i desetine brodova sa navijačima četvorostrukog uzastopnog šampiona, koji su ispratili glavni brod na kojem su se nalazili fudbaleri.

Istakao se i gusarski brod na kome se vijorila zastava Crvene zvezde sa brojem 32. Uz vatromet i bakljadu, navijači su se pobrinuli i za muzički spektakl, puštajući navijačke pesme.

Doduše, proslavu je obeležila i tuča navijačla Zvezde i Partizana kod Beton hale.

(Telegraf.rs)