Rusi pišu: Nikolić prihvatio ugovor sa Lokomotivom, primaće neverovatnu sumu novca

Čeka se samo zvanična potvrda

Foto: Pavel Bednyakov / Sputnik

Ekipa Lokomotive nedavno je postala vlasnik pehara Kupa Rusije u fudbalu nakon pobede protiv ekipe Krila Sovjetov u finalu. Istovremeno, Železničari su završili na prilično visokom trećem mestu u prvenstvu, a do samog kraja su se borili za drugo, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Tamo je na kraju ipak otišao ljuti rival - Spartak.

Ali nisu to uzeli Marku Nikoliću za zlo u klubu. Srpski stručnjak istakao je već ranije da nema nameru da napusti klub, a ruski mediji prenose da je u međuvremenu sklopio ugovor sa Lokomotivom.

Tako poslovično pouzdani "Čempionat" piše da će on produžiti ugovor na još tri godine, što znači da će se u Moskvi zadržati barem do 2024. godine. Uz to, primaće basnoslovnu platu, pošto isti list navodi da će ona iznositi 1.800.000 evra na godišnjem nivou.

Srpski stručnjak se već duže od godinu dana nalazi u ekipi Lokomotive. U prvoj sezoni uspeo je da se domogne Lige šampiona, dok je ove osvojio već pomenuti Kup Rusije. To mu je bio peti trofej u karijeri, pošto je prethodno u Mađarskoj i Srbiji sa MOL Fehervarom i Partizanom osvojio po jednu titulu i kup.

Video: Slavlje na Krovu, Rogan u suzama, Voždovac opstao: Rad ispao, igrači slomljeni leže na travi

(Telegraf.rs)