TikTok zabranio Dibalu: Fudbaler Juventusa hteo da izvede performans sa svojom prelepom devojkom

Na kraju je Orijana Sabatini okačila snimak na Tviter i Instagram

Foto: Instagram @orianasabatini / Screenshot

TikTok ima svoja pravila. Paulo Dibala ih verovatno nije bio svestan kada je zajedno sa svojom devojkom okačio video na kojem se vidi kako on pokušava jednom rukom da je podigne. Međutim, u tome nije uspeo, a Orijana Sabatini je u jednom trenutku umalo i pala.

Pored njih su bili vlasnički psi, Kaj i Bouen, koji je inače kupljen u Sarajevu, a korisnici društvenih mreža su se zapitali zašto je par uopšte pokušavao ovako nešto, svesni da bi oboje mogli da se povrede, što se ne bi svidelo čelnim ljudima u Juventusu.

Međutim, uprkos svemu, Orijana je snimak rešila da objavi i na svom Instagram profilu. TikTok ga je ocenio neprikladnim.

- TikTok nas je izbrisao, pa smo rešili da snimak stavimo ovde – rekla je Dibalina devojka.

Nekima nije bilo jasno zašto je snimak objavljen, pa ni uklonjen nešto kasnije. Mislili su da je sam par rešio da ga se reši nakon što je video grešku, ali to nije bio razlog.

- Problem je što je Paulova ruka na pogrešnom mestu. Pokušava da podigne Orijanu zglobom, a treba podlakticu staviti napred – savetovao je jedan od pratilaca Dibalinog lika i dela.

Argentinac gotovo da nije igrao za Juventus ove sezone zbog povrede, jer je skupio samo 16 nastupa u svim takmičenjima sa izuzetno malom minutažom. Za to vreme uspeo je da mrežu zatrese u tri navrata.

Video: Georgina vežba iza plota: Izazovna Ronaldova devojka održava formu

(Telegraf.rs)