Seča knezova u Juventusu: Samo pet igrača nije na prodaju, a Kristijano Ronaldo nije među njima!

Iako direktor Fabio Paratići nastavlja da uverava navijače da će Ronaldo ostati, njegova plata od 30 miliona evra godišnje nije nešto što će držati upravu čvrsto pri tom stavu

Foto: Tanjug/Ap

Vlasnici i uprava Juventusa krajnje je nezadovoljna trenutnim dešavanjem u "staroj dami" i činjenicom da je Skudeto, skoro pa, izgubljen. Zbog toga, sve igrače, osim petorice zaštićenih, stavili su na prodaju - uključujući i Kristijana Ronalda!

Gazeta delo Sport javlja da je samo pet igrača zaštićeno u novoj tranziciji ekipe iz Torina, a da je sve to u ime planova da se konačno nešto i uradi u Ligi šampiona.

Igrači koji su trenutno sigurni u Juveu su Federiko Kijeza, Dejan Kuluševski, Matijs de Liht, Artur i Danilo.

Svi ostali su ili na prodaju ili na kraju karijere, a po tom pitanju bi trebalo da budu zaštićeni i Đanluiđi Bufon i Đorđo Kjelini od kojih se očekuje da na kraju sezone možda okače kopačke o klin.

Iako direktor Fabio Paratići nastavlja da uverava navijače da će Ronaldo ostati, njegova plata od 30 miliona evra godišnje nije nešto što će držati upravu čvrsto pri tom stavu.

Video: Stojković: Naravno da je bila laka odluka, Dušan Tadić je naš kapiten

Komšijski okršaj večeras (20.45) u Ljubljani, na startu kvalifikacija za Mundijal, Slovenija čeka Hrvatsku s namerom da ne izgubi jer su gosti mnogo kvalitetniji. Kvota na dvojku je 1,85, iks je 3,45, a kec čak 4,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Slovenija - Hrvatska.

(Telegraf.rs)