Ivanić mora na snimanje zbog problema sa povredom, da li je revanš u Milanu pod znakom pitanja?

Vezista se požalio na bol u primicaču

Foto: MN Press

Osećaj strepnje donekle se uvukao u redove Crvene zvezde nakon što se Mirko Ivanić, možda i najbolji igrač crveno-belih ove sezone, požalio na povredu primicača!

Ivanić će, zajedno sa saigračem Filipom Falkom, tokom dana biti podvrgnut lekarskim pregledima i iči će na snimanje kako bi se utvrdio stepen povrede, odnosno da li će vezista biti spreman za četvrtak i revanš protiv Milana.

Nezvanično, i jedan i drugi bi trebalo da se nađu u avionu za Italiju, skoro sigurno će obojica biti i u startnih 11, ali crveno-beli ništa ne žele da prepuste slučaju i pomenuti dvojac će morati na preglede.

Obijica su se na povrede požalili posle meča sa Spartakom u nedelju. Italijan je čak i izašao sa terena u 27. minutu, dok je Ivanić igrao svij 90 i dao je gol za 1:1 u 80. minutu. Šest minuta kasnije trijumf Zvezdi je, podsetimo, doneo Seku Sanogo.

Ono što je odranije poznato jeste tod a Strahinja Eraković i Aleksandar Katai neće igrati protiv Milana zbog povreda, takođe i Aksel Bakajoko koji je u petak ispao iz stroja, dok su Nemanja Milunović i Milan Rodić igrači koji zbog suspenzije propuštaju gostovanje na San Siru.

>>> Krotone je najgori tim u ligi i idealna šansa da se Juventus ispravi. Kec se plaća kvotom 1,22. Pogledajte i ostale Mozzart kvote za meč Juventus – Krotone

(Telegraf.rs)