"Probudio sam Stankovića u ponoć da mu kažem koliko je dobar trener": Terzić uzbuđen igrom Zvezde

Zanimljiv detalj iz turskog hotela, ponoćni razgovori lidera kluba

Foto: Marko Jovanović

Ekipa Crvene zvezde raste kako vreme odmiče, prati taj trend i klub iz Ljutice Bogdana u organizacionom smislu, a velike zasluge u svemu tome ima Dejan Stanković, čija je trenerska karijera u stalnom usponu.

Direktor kluba Zvezdan Terzić primećuje to, vidi koliko ekipa, i timski i individualno, napreduje, gotovo je uzbuđen zbog onoga što gleda svaki dan na treninzima i na utakmicama.

Otkrio je u razgovoru za Arenu sport da je pre neko veče u ponoć zvao Stankovića, probudio ga kaže, samo da mu prenese koliko je zadovoljan njegovim radom i napretkom ekipe.

- Morao sam da mu kažem koliko je ekipa porasla i koliko on raste kao trener. Mogu slobodno da kažem da će biti uspešan kao treenr onoliko koliko je bio i kao igrač - hvali trenera Zvezdan.

I zasita, Zvezda je u minuloj polusezoni, psoebno u evropskim mečevima, delovala kao ozbiljna grupa, kompaktan tim u svim linijama,

- Taktički i fizički ekipa je dobra, Zvezda u zadnjih 20 godina nije imala ovako dobar tim, pa će Deki, mislim, imati problema da sastavi tim. Prezadovoljan sam kako su odrađene prirpeme, kako Deki radi, optimista sam što se tiče prvenstv, ali i kvalifikacija za Ligu šampiona. Naši navijači mogu očekivati mnogo toga lepog od Zvezde - puca od optimizma Terzić.

(Telegraf.rs)