Milan sat vremena igrao sa 10 igrača, ali savladao Benevento i prestigao Inter na vrhu Serije A

Milan je sa nova tri boda ponovo došao ispred gradskog rivala Intera koji je nešto ranije takođe slavio, ali ponovo je u zaostatku od jednog boda

Foto: AP/Tanjug

Fudbaleri Milana uspeli su da slave u 15. kolu Serije A i da se vrate na čelo tabele. Oni su na gostovanju bili bolji od Beneventa sa 2:0 uprkos činjenici da su sat vremena igrali sa igračem manje.

Milanski tim je 15. minutu došao do vođstva pošto je Kesi bio precizan sa bele tačke, ali onda je u 34. minutu veznjak Tonali isključen zbog jednog nesmotrenog prekršaja.

Bilo je jasno da je pred gostima veliki put i posao da sačuvaju prednost, ali se oni nisu libili i da napadnu što im se isplatilo u 49. minutu kada je Leao matirao golmana za 2:0.

Mogao je Benevento da se vrati u igru u 61. minutu pošto je sudija Paskua pokazao na belu tačku, ali Kaprari nije bio precizan, tako da je rezultat 2:0 ostao na snazi do kraja.

Milan je sa nova tri boda ponovo došao ispred gradskog rivala Intera koji je nešto ranije takođe slavio, ali ponovo je u zaostatku od jednog boda.

(Telegraf.rs)