Eriksen u januaru napušta Inter: Bajern, Arsenal i PSŽ spremili igrače za trampu

U Milanu nepoželjan, tri velikana ga jure

Foto: Tanjug/AP

Antonio Konte, trener Intera već neko vreme u svojoj sveščici drži precrtano ime Kristijana Eriksena, mada načelno priča da ovaj uredno konkuriše za tim.

Eriksen je slabo dobijao šansu, još manje mogućnost da se istakne i nametne kao što je to radio u Totenhemu, ali izgleda da i dalje za njega ima poverenja među velikim i bogatim klubovima.

Kako piše Tutosport, Eriksen napušta Inter u januaru, ali po svemu sudeći ne mora da brine za budućnost jer su za njega zainteresovani Pari Sen Žermen, Bajern Mihnen i Arsenal.

Za Danca postoji nekoliko opcija. Od prodaje za minimum 30 miliona, preko pozajmice do trampe sa nekim drugim klubom.

PSŽ bi navodno upotrebio Leandra Paredesa kao svoj "čip" u zameni, dok bi Bajern mogao da zameni Eriksena za Korentina Tolisoa.

Treća varijanta koja se tiče razmene je Arsenal, gde "Tobdžije" mogu da ponude Granita Džaku u zamenu za nekadašnjeg igrača Totenhema.

Ni Junajted ni Siti nisu zadovoljni startom sezone, ali su u poslednje vreme, bar u ligi, ušli u dobre nizove, pa nas očekuje sjajan derbi (18.30). Kvota na Junajted je 4,60, na Siti 1,80, dok je iks 3,60, a GG3+ 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za mančester Junajted – Mančester Siti.

Čelsi je pokazao da može da se bori za titulu, ali taj proces je konstantan, i već večeras (21.00) mora ponovo da zablista i savlada Everton na gostovanju. A kvota u Mozzartu na dvojku je najveća na svetu – 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Everton – Čelsi.

Bajernovi trijumfi u Bundesligi se podrazumevaju, a Mozzart večeras (18.30) nudi najveću kvotu na svetu na dvojku protiv Union Berlina – 1,38. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Union Berlin – Bajern.

Video: Razbio se Krstović, komičan trenutak fudbalera Zvezde s aerodroma: Uh, kako sam se prosuo

(Telegraf.rs)