Erdogan naredio igračima Basaksehira da se ne vraćaju na teren, sudija poručuje: Nisam rasista!

U izveštaju piše da je jedan od igrača došao do svlačionice PSŽ-a i rekao da je vlasnik "naredio fudbalerima da se ne vraćaju na travnjak"

Printskrin: Twitter

Italijanski novinar Alesandro Alsijato javlja da meč Pariz Sen Žermena i Basaksehira, nakon rasističkog skandala koji je prekinu taj susret Lige šampiona, nije mogao da se nastavi jer je vlasnik kluba, ujedno i predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan naredio igračima da se ne vrate na teren.

U izveštaju piše da je jedan od igrača došao do svlačionice PSŽ-a i rekao da je vlasnik "naredio fudbalerima da se ne vraćaju na travnjak".

Četvrti sudija na utakmici, Sebastijan Koltesku, koji je u žiži ovog skandala jer je inicirao isključenje člana stručnog štaba turske ekipe Pjera Veba kojeg je nazvao "onaj crnac", naglasio je da neće pratiti medije i da je veoma tužan zbog interpretacije njegovih reči.

- Samo se trudim da budem dobar. Neću čitati nikakve vesti sedećih nekoliko dana. Svako tko me poznaje zna da nisam rasista. Barem se tako nadam - rekao je Koltesku.

Video: Stankovića pitali da li bi želeo da Zvezda izvuče Mančester junajted

(Telegraf.rs)