Bajbek doživeo rupturu: Stigli nalazi, poznato je koliko će tačno napadač Partizana pauzirati

U najboljem slučaju, Bajbek će odigrati poslednje tri jesenje utakmice, barem kao rezervista

Foto: MN Press

Napadač Žan Kristof Bajbek pauziraće do početka decembra, pokazao je snimak ultrazvukom i magnetnom rezonancom, kom je fudbaler bio podvrgnut u ponedeljak.

Na poslednjem treningu pred meč sa Mačvom, koji nije bio jakog intenziteta, francuski internacionalac je doživeo povredu mišića zadnje lože, odnosno rupturu, zbog koje je i ispao iz kombinacije za sastav, iako je najavljen bio od početka.

To praktično znači da bi Bajbek mogao da "uhvati" tri poslednja kola jesenjeg dela prvenstva, međutim, pitanje je da li će se rizikovati sa igračem i u tom periodu, jer je očito da njegovo fizičko stanje nije na zadovoljavajućem nivou, usled čega je i došlo do povrede.

Otkako je došao u Partizan, Bajbek je odigrao dve utakmice, dobio je priliku u Kupu protiv OFK Bačke u poslednjih pola sata igre, kao i u prvenstvenom duelu sa Radničkim u Nišu.

Sigurno je da će Bajbek propustiti gostovanje Spartaku 7. novembra, zatim mečeve Partizan - Proleter (21. novembar) i TSC - Partizan (29. novembar), a mogao bi da zaigra barem kao "džoker" na mečevima Partizan - Čukarički (5. decembar), Voždovac - Partizan (12. decembar) i Partizan - Mladost (16. decembar).

Video: Najzanimljiviji trenuci meča FK Partizan i FK Mačva

(Telegraf.rs)