Hofenhajm - Zvezda 2:2: I nemački klub potvrdio da ima dvojicu zaraženih korona virusom!

Radi se o igračima koji su nastupali za reprezentacije proteklih dana, ali njihov identitet nije objavljen

Foto: Tanjug/AP

Dva fudbalera Hofenhajma pozitivni su na korona virus, objavio je bundesligaš ovog petka na svojim zvaničnim stranicama.

Utakmica sa Borusijom iz Dortmunda koja se igra u subotu popodne za sada nije pod znakom pitanja i trebalo bi da se odigra kako je planirano.

Iz kluba nije objavljen identitet zaraženih, ali je potvrđeno da se radi o igračima koji su u protekle dve nedelje bili u svojim reprezentacijama poput Andreja Kramarića, Mijata Gaćinovića, Munasa Dabura...

- Igrači koji su poslednjih dana bili sa svojim reprezentacijama bili su pozitivni na korona virus po povratku u Nemačku - potvrdio je klub iz Zinshajma.

Obojica zaraženih nisu imali nikakav kontakt sa ostatkom tima i odmah su poslati kući u izolaciju, iako su bez ikakvih simptoma. Takođe, kompletan tim je bio testitran u utorak i četvrtak i svi su bili negativni.

Podsetimo, Hofenhajm je prvi rival Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope ove sezone, a premijerni meč igra se u četvrtak od 21 sat u Zinshajmu.

I beogradski crveno-beli imaju dvojicu zaraženih korona virusom - Mirka Ivanića i Gelora Kangu - koji će propustiti predstojeće utakmice.

(Telegraf.rs)