Potpisao ispisnice čelnicima Partizana: Voždovac provokativnom šalom sa Lalatovićem žacnuo crno-bele

Fudbaleri Voždovca gostovali su Vojvodini u prijateljskom meču tokom reprezentativne pauze

Printskrin: Youtube/Fk Vojvodina

"Zmajevi" su pobedili sa 3:1 golovima Pantovića u 43, Milosavljevića u 45. i opet Pantovića u 50. minutu.

Jedini pogodak za Vošu postigao je Čović po isteku sat vremena igre, Novosađani nisu uspeli da preokrenu od 0:3 do 3:3, ali je veću pažnju privukao jedan detalj mimo dešavanja na terenu tokom utakmice.

Administratori FK Voždovac objavili su fotografiju trenera Vojvodine Nenada Lalatovića dok šalje poljubac i napisali "u gostima kod čoveka koji je potpisao ispisnicu čelnicima FK Partizan".

Ovo je naišlo na osudu navijača Partizana, a oglasili su se i pojedini iz uprave kluba iz Humske, reagujući na šalu Voždovčana koju su smatrali neumesnom.

Lalatović je nedavno sa svojim timom pobedio Partizan preokretom u poslednjih nekoliko minuta, a revoltiran suđenjem te utakmice, dotadašnji trener Partizana Savo Milošević napustio je klupu crno-belih.

Na njoj ga je zamenio Aleksandar Stanojević, a u danima posle tog meča sa Vojvodinom usledila je razmena "paljbe" saopštenjima između Partizana i Fudbalskog saveza Srbije gde jedni tvrde da je suđenje u Srbiji veoma loše, dok drugi odgovaraju da "večiti" žalbama na račun suđenja traže alibi za svoje neuspehe.

Da podsetimo, pre pobede u prvenstvu, Vojvodina je pred kraj prošle sezone pobedila Partizan i u finalu Kupa Srbije posle izvođenja jedanaesteraca.

Video: Novi incident na Karađorđu, Milošević gađao sudiju flašicom pa dobio crveni

(Telegraf.rs)