Zvezdaši reagovali na saopštenje Partizana o bojkotu FSS-a: Objavili sve sporne situacije večitih

Navijači crveno-belih priložili video o spornim situacijama od početka prvenstva

Foto: Marko Jovanović

Burni dani ponovo u srpskom fudbalu! Partizan je objavio novo saopštenje kao reakciju na meč protiv Vojvodine u kojem su poraženi sa 3:2, a u kojem su se žestoko žalili na suđenje Srđana Jovanovića.

Iako sudisjki eksperti koji komentarišu suđenje smatraju da je Jovanović sudio odlično i da je Suma zasluženo isključen, kao i da nije bilo crvenog kartona za Vojvodinu, te da je u dve sporne situacije kada je Vojvodina tražila penal takođe dobro reagovao, njegova arbitraža najpre je izazvala revolt Sava Miloševića, koji ga je gađao flašicom vode i zatim je isključen, a posle nekoliko dana reagovao je i Partizan saopštenjem o bojkotu FSS-a.

Navijači Zvezde brzo su reagovali na to, objavljivanjem snimka spornih situacija od početka prvenstva na mečevima Crvene zvezde i Partizana.

Pogledajte i sami šta je izdvojeno od spornih situacija i u komentarima iznesite svoje mišljenje o tome na čijim mečevima su arbitri više grešili i ko je više oštećen.

Video: Haos u Novom Sadu posle gola Sadika! Suma dobio crveni zbog laktanja, Milošević psovao sudije

Srbija je razočarala u Moskvi, da vidimo koliko može njen rival u baražu za odlazak na EP. Kec se plaća kvotom 2,50. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionice za meč Norveška – Austrija.

(Telegraf.rs)