Džeko već u Juventusu? Pirlo ga zvao telefonom, predočio mu formaciju, poznat i iznos transfera

Bosanski špic Edin Džeko je primio poziv od Andree Pirla koji je probao da ga ubedi da dođe iz Rome u Juventus

Foto: Tanjug/AP

Stara dama se, uprkos pisanju o potencijalnom dovođenju Luisa Suareza, odlučila za Džeka koji je godinu starija ali i povoljnija varijanta od Urugvajca.

Pirlo je Džeku predložio zanimljivu igračku opciju u formaciji 3-4-3, a pojedini italijanski mediji pišu da dogovor vredan deset miliona evra plus dva miliona bonusa već postoji.

Korijere, Tutosport i La Stampa javljaju da je lično trener Juvea zvao Bosanca da bi mu objasnio ulogu koju bi ovaj imao u njegovom sastavu.

Pitanje je koliko bi se taj sastav dopao nekome poput Kristijana Ronalda jer bi se on pomerio u stranu u igri sa Džekom, a prema pisanju La Stampe.

S druge strane, Korijere delo Sport spominje taktiku 3-4-3 ali u verziji gde je Džeko iza Dibale i Ronalda, dok su Dejan Kuluševski i Aleks Sandro sa strane po širini. Postoji još jedna alternativa u kojoj je Kuluševski u prostoru iza Dibale i Ronalda ili Džeka.

Juventus sada navodno ima i saveznika u vidu Džekove supruge Amre za koju se do pre neki dan pisalo da je zapravo rešena da ostane u Rimu zbog toga što čeka dete.

Vojvodina je nedavno porazila Partizan u finalu Kupa, pa crno-beli večeras (18.45) u Novom Sadu imaju veliki motiv da se revanširaju timu Nenada Lalatovića. Kec na Karađorđu je 2,95, iks 3,30, a dvojka 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - Partizan.

Uspešni su i Zvezda i TSC bili tokom nedelje u Evropi, i sa dosta samopouzdanja će izaći večeras (21.00) na Marakanu. Šampion je favorit s kvotom 1,20, ali TSC se neće braniti, pa kombinazzija 1&GG (pobeda domaćih, uz bar jedan gol gostiju) s kvotom 2,60 deluje primamljivo. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - TSC.

Lokomotiva Marka Nikolića ušla je u lošu seriju, a da sve bude gore, danas (15.00) joj u goste dolazi šampion i najjači tim u Rusiji - Zenit. Kvota na dvojku je 1,90, dok je dupla šansa 1X 1,91. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Lokomotiva - Zenit.

Finale Kupa Grčke (20.00) donosi duel velikih atinskih rivala AEK-a i Olimpijakosa. Pirejci su uzeli titulu, pa žuto-crni žele da uzvrate udarac. Kvota na AEK je 3,20, na Olimpijakos 2,25, dok je iks 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za AEK - Olimpijakos.

Video: Kapiten crno-belih kaže da je važnost meča uticao na lošije izdanje njegove ekipe

(Telegraf.rs)