Pojavile se kvote gde Mesi nastavlja karijeru: Zvezda je najluđa opcija, Siti, Inter i PSŽ favoriti

Kladionice se uključile u trenutno najvažnije fudbalsko pitanje

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Guliver/Manu Fernandez/Getty Images

Lionel Mesi je izazvao pravi fudbalski zemljotres zahtevom da napusti Barselonu! Ono što se u njemu očigledno godinama skupljalo, kulminiralo je posle debakla od Bajerna od 8:2, pa je zvanično zatražio odlazak iz kluba i to bez obeštećenja, bez aktiviranja klauzule u ugovoru od 700 miliona evra.

Mesiju je ostalo još godinu dana ugovora sa Barsom, koja je sada u teškoj situaciji i pred gubitkom najboljeg igrača i ikone kluba.

Ostali klubovi pomno prate situaciju i vrebaju priliku da dođu do Mesija. Gde će Argentinac nastaviti karijeru trenutno je glavno pitanje u svetu fudbala.

Kladionice su se takođe uključile u ovo pitanje, pa je tako Meridian prvi izašao sa kvotama u kom klubu bi Mesi mogao da nastavi karijeru.

Najveće šanse i dalje se daju ostanku mesija u Barseloni, pa je kvota na to 1,85. Prvi favorit da dovede Mesija je Mančester Siti, u kome su njegovi prijatelji Pep Gvardiola i Serhio Aguero, pa je kvota na Građane 2.

Drugi favorit je Inter, koji se već dugo pominje kao novi tim Mesija i kvota na njih je možda i neočekivano velika - okruglo 7! PSŽ je sa kvotom 10 treći favorit, Junajted četvrti sa 15, dok je kvota na Čelsi i Juventus 20.

Mesijev matični klub Njuels Old Bojs iz Rozarija je takođe u ponudi sa kvotom od 25. Ponuđen je i Lids, u kojem je trener njegov prijatelj Marselo Bijelsa, a kvota na tu opciju je 55.

Male šanse daju se Real Madridu, najvećem Barsinom rivalu na koji je kvota 100, a interesantno je da je u ponudi i kvota da će Mesi završiti u Zvezdi, a na tu opciju je kvota 5.000.

Pogledajte i sve ostale kvote na specijal igru gde Mesi nastavlja karijeru.

Podsećamo i da Meridian kladionica nudi bonus dobrodošlice od 500 dinara odmah nakon registracije na sajtu, koji može da se koriste za tikete sa minimalnom kvotom 2, na kojima je 5 ili više parova.

(Telegraf.rs)