Nejmar u suzama dodirnuo pehar LŠ i još jače zapkalao, a onda je trener Bajerna ispao legenda

Gospodski potez Hansija Flika

Foto: AP/Tanjug

Nejmaru je teško pao poraz u finalu Lige šampiona, pa je kraj meča dočekao u suzama. Neutešan je bio Brazilac, kome je izmakao najvredniji pehar u evropskom klupskom fudbalu, a prilikom dodele trofeja, Nejmar je dok je primao medalju prišao peharu i dodirnuo ga, nakon čega je još jače briznuo u plač.

Blizu njega bio je trener Tomas Tuhel, koji ga je zagrlio i pokušao da ga uteši, a zatim je Nejmar prošao špalir sa igračima Bajerna i ronio je suze.

Na kraju ga je dočekao trener Bajerna Hansi Flik, koji je pokazao kakav je sportsmen i šmeker. Čvrsto je zagrlio Nejmara i tešio ga, dok se on u njegovom naručju rasplakao kao dete.

Podsetimo, Nejmar je već jednom osvojio Ligu šampiona, kada je sa Barsom došao do pehara 2015. godine, ali je nakon toga imao samo bolna iskustva u Ligi šampiona.

Sada je bio najbliži osvajanju pehara, a to ga je na kraju i najviše rastužilo.

Pogledajte i kako je to izgledalo u galeriji fotografija:

Flik je posle meča objasnio zašto je otišao da teši Nejmara posle meča:

- To je bio samo primer poštovanja prema rivalu koji je izgubio meč., mislim da je veoma važno to pokazati i zato sam otišao do njega da popričamo. Kao moje kolege, drugi treneri, ja ih dobro znam sve, mislim da je normalno da odem kod njih i da im zahvalim na meču kao što je bio ovaj, jer mislim da je bio prelep meč za sve navijače koji su gledali - opisao je Flik posle meča.

(Telegraf.rs)