Hardi tražio selfi sa Stankovićem posle udesa, a onda pokazao koliki je zvezdaš: Neverovatna scena!

Šef stručnog štaba crveno-belih imao je manju saobraćajnu nezgodu pre treninga, ali ga je gest momka sa kojim je imao udes oduševio

Foto: Privatna arhiva

Dejan Stanković je imao manju saobraćajnu nesreću na Autokomandi pre treninga Zvezde. Došlo je do "čukanja" lamborginija koji je vozi Stanković i pežoa koji je vozio Oliver Hardi.

Stanković i Hardi su se brzo dogovorili na licu mesta o naknadi štete, pošto nije bilo ozbiljnije materijalne štete, niti povređenih, a interesantna je bila scena koja je u tom momentu viđena na Autokomandi.

Naime, Hardi je veliki navijač Crvene zvezde i u prilog tome dostavio je članske karte crveno-belih sa svojim imenom, kao i imenima članova njegove porodice.

Nakon udesa koji je imao sa trenerom Zvezde, tražio je i "selfi" sa Stankovićem što mu je, sudeći po osmehu na fotografiji, ulepšalo dan.

Stanković je posle udesa došao na Marakanu da vodi trening, a umesto njega je sve detalje sa vlasnikom "Rent a car" agencije, čiji je automobil vozio Hardi, rešio sekretar stručnog štaba Goran Negić.

Članska karta Crvene zvezde Olivera Hardija i njegovih članova porodice; Foto: Privatna arhiva

(Telegraf.rs)