Evo gde možete uživo da gledate Partizan i Crvenu zvezdu

Šampion i vicešampion Srbije igraju prvi meč istog dana u razmaku od dva sata

Foto: Marko Jovanović

Pohod na četvrtu uzastopnu titulu fudbaleri Crvene zvezde kreću u subotu protiv povratnika u elitni rang Novog Pazara, dok će Partizan prvi test u sezoni, u kojoj želi da prekine dominaciju večitog rivala, imati protiv tradicionalno neugodnog Napretka u Kruševcu.

Navijači nisu dozvoljeni na tribinama, pa će zato za večite i sve ljubitelje fudbala današnji TV program biti posebno interesantan.

Nova sezona u Superligi biće na neki način eksperimentalna jer će se u elitnom društvu takmičiti čak 20 klubova, što je po opštim ocenama previše i uticaće na pad kvaliteta fudbala.

Kao i prethodnih sezona sve mečeve Superlige prenosiće nosilac TV prava, Arena sport tako da ćete uživo Partizan i Crvenu zvezdu moći da gledate na ovoj televiziji na prvom kanalu.

Partizan igra prvi od 17.30 u Kruševcu i prenos je na Arena sport 1, dok Crvena zvezda igra od 19.30 na Marakani, i taj meč će biti prenošen na Areni sport 1 takođe.

Podsetimo, iz lige će ispasti čak šest klubova, kao posledica odluke da se liga proširi i sezona "skrati" zbog pandemije korona virusa.

Superliga Srbije, 1. kolo:

Petak:

Spartak - Zlatibor 3:o

TSC - Vojvodina 2:2

Mladost - Javor 2:1

Subota:

Napredak - Partizan (17.30),

Crvena zvezda - Novi Pazar (19.30)

Radnički Niš - Metala (19.30)

Mačva - Bačka (19.30)

Proleter - Rad (19.30)

Čukarički - Inđija (19.30)

Voždovac - Radnik (19.30)

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)