Stvara se napadački tandem Luka Jović - Kristijano Ronaldo?

Najambicizoniji Premijerligaš za narednu sezonu sprema paklena pojačanja

Ilustracija: Nikola Jovanović Foto: Tanjug/AP/Profimedia/Insidefoto

Iako je imao sezonu za zaborav, Luka Jović je i dalje tražena roba na fudbalskom tržištu. Kako pišu engleski medji, ambiciozni Njukasl, planira da dovede srpskog reprezentativca.

Njukasl je jedan od najambicioznijih klubova Premijer lige za sledeću sezonu i već u narednoj planira da napadne Ligu šampiona.

Razlog za ovako nešto jeste to što su klub otkupili saudijski vlasnici, na čelu sa šeikom Mohamedom Bin Salmanom, jednim od najbogatijih ljudi sveta i sada su spremni da ulože ogroman novac.

Ipak, taj proces i dalje nije završen, jer Saudijskog princa vežu kontroverze oko ubistva novinara Džamala Kašogija.

Pominje se Mauricio Poketino kao potencijalni trener, ali već se spekuliše i sa pojedinim imenima kao pojačanjima.

Tako je nedavno procurilo da je jedna od potencijalnih bombi Kristijano Ronaldo.

Nema sumnje, bilo bi zanimljivo videti tandem Jović - Ronaldo u Premijer ligi naredne sezone, ukoliko se ovi transfer tračevi ispostave kao tačni.

Jović je trenutno na odmoru na jahti i krstari po Majorci sa svojom verenicom Sofijom Milošević, a za to vreme njegov agent Fali Ramadani sluša ponude i razmatra koja je najbolja opcija za njegovog klijenta, pošto su za njega zainteresovani i Napoli, Milan i Herta.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

Juventus večeras (19.30) gostuje Udinezeu i ima priliku da pobedom i matematički obezbedi novu titulu šampiona Italije. Kvota na dvojku je 1,63, dok je dupla šansa 1X 2,28. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Udineze – Juventus.

(Telegraf.rs)