Italijani tvrde da Ramadani u Milanu rešava sudbinu Luke Jovića

Agent srpskog fudbalera je u Milanu i rešava sudbinu Luke Jovića i Antea Rebića

Printskrin: Youtube/Diario AS

Kako prenosi poznati italijanski insajder za fudbalske transfere, Đanluka Dimarcio, Fali Ramadani, agent srpskog fudbalera Luke Jovića i hrvatskog napadača Antea Rebića, trenutno u Milanu obavlja mnoge poslovne sastanke, na kojima bi trebalo da reši sudbinu dva igrača koja zastupa.

Ramadani upravo u Milanu i ima glavno sedište svoje agencije, a kako prenosi Dimarcio, on je u toku dana imao sastanak sa Rebićem, a uskoro bi trebalo da razgovara i sa čelnicima Milana oko nastavka saradnje hrvatskog fudbalera i Rosonera.

On je stigao u Milan prošle sezone iz Ajntrahta, na pozajmicu uz mogućnost otkupa od 25 miliona evra, što ekipa sa San Sira želi da iskoristi, pošto je Hrvat eksplodirao u drugom delu sezone.

Milan je ozbiljno zagrizao i za Jovića, koga želi u svojim redovima, uključujući i Filipa Kosića, pa bi tako navala Rosonera naredne sezone, ukoliko bi svi ovi igrači na kraju završili na San Siru, bila preslikana kao ona u Ajntrahtu prošle sezone.

Jović je imao sezonu za zaborav u Real Madridu, gde je posle transfera od 60 miliona evra postigao svega dva gola u sezoni. Ipak, to ga nije preterano poremetilo, pa je odmah posle završetka sezone uskočio u jahtu i otišao na krstarenje po Majorci sa svojom devojkom Sofijom Milošević.

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)