Ne dovodimo štopera iz Grčke, imamo višak stranaca: Zvezdin direktor o planu za letnji prelazni rok

Oglasio se Mitar Mrkela...

Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić; Foto: MN Press

Sportski direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela demantovao je informacije da je srpski šampion zainteresovan za transfer štopera Arisa Lindsija Rouza.

Grčki mediji već danima dovode u vezu fudbalera rodom sa Mauricijusa sa transferom na Marakanu, ali Zvezdin direktor napominje da od toga nema ništa.

- Crvena zvezda nije zainteresovana za Rouza. U ovom trenutku imamo višak stranih igrača i želja nam je da smanjimo njihov broj. Takođe imamo i četiri štopera i čekamo petog, Erakovića, pa nam Rouz nije interesantan - izjavio je Mrkela, a preneo Tanjug.

Time je Mrkela potvrdio da će Zvezda u narednom periodu, posle Žandera i Van la Pare, nastaviti sa smanjenjem broja stranaca u timu, a prema informacijama Telegrafa jedan od prvih na izlaznim vratima je i (za naše uslove) skupoceni Argentinac Mateo Garsija, koji nije u prvom planu kod Dejana Stankovića.

Garsija i Kanjas trebalo bi da budu sledeći odlasci sa Mrakane, mada se u Ljutice Bogdana neće dvoumiti ni ako dobiju ponude za Boaćija, Tomanea ili nekog drugog, kako bi platni budžet bio rasterećen posle krize nastale pandemijom korona virusa.

Video: Kako je izgledalo prvo okupljanje Zvezde? Stanković vodio trening u tri grupe

(Telegraf.rs)