Ruski mediji: Zvezda ostaje bez Gasproma! Terzić: To je velika laž!

Crveno-beli su navodno prvi na udaru, ali Terzić odbacuje te tvrdnje

Foto: Telegraf.rs

Da li čelnici Crvene zvezde treba da se zabrinu posle pisanja ruskih medija da bi Gasprom mogao da suspendije sponzorstvo crveno-belima zbog korona virusa?

Portal "nevasport.ru" tvrdi da je srpski šampion prvi na udaru da ostane bez privremenog sponzorstva, uz hokejaški klub Avangard iz Omska.

- Trenutna situacija je takva da su akcije kompanije pale i fudbal generalno neće biti glavni prioritet. Ali, to ne znači da će gasprom naglo prekršiti sve fudbalske i sportske ugovore. Međutim, neki će trpeti. Vredi pomenuti i to da će kompanija ostati sponzor Zenita i Lige šampiona - stoji u tekstu ruskih medija.

Što se tiče Gaspromovog ugovora sa Zvewzdom, on je sredinom decembra 2019. produžen na još dve godine i crveno-beli bi trebalo da inkasiraju osam miliona.

Gasprom je sponzor i Šalkea, Sočija i Orenburga i postavlja se pitanje hoće li neko od tih klubova takođe biti na udaru.

Što se tiče Šalkea, komentar na njihovo sponzorstvo je bio i više nego brutalan.

- Kada je dogovor postignut, Šalke je bio jedan od najboljih klubova u Bundes ligi i igrali su LŠ. Sada su samo povremeni gosti i trenutno su 6. u Bundes ligi. Nema rezultata, ali ni lojalnosti prema onome što piše na dresu - stoji u komentaru Rusa.

Ipak, nedugo zatim izjavu na ovu temu dao je i genrralni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić.

- To je jedna velika laž, Gasprom ostaje sponzor Zvezde do 2022. godine sa čvrstim ugovorom i daje četiri miliona evra za sezonu.

Video: Bratski pozdrav i poljupci Stankovića i Miloševića pred derbi

(Telegraf.rs)