Pantelić brani Luku Jovića: Šta nas briga šta je rekla "Marka", on je za nas najbolji u Madridu

Potpredsednik FSS istakao i da je Luka jedan pošten i častan momak

Foto: Profimedia/Alamy

Slučaj "Luka Jović", odnosno njegovo kršenje karantina tokom pandemije korona virusa, pokušao je da objasni i potpredsednik FSS Marko Pantelić.

On je tokom gostovanja na "TV Prva" istakao da Jović jeste pogrešio, ali da ni po koju cenu ne treba osuti "drvlje i kamenje" po njemu, jer je on jedan dobar i pošten momak.

- Napravljen jako veliki pritisak na Luku. On jeste privatno došao avionom i napravio grešku. Izuzetno je častan i pošten momak, on će tu kaznu platiti.On ne treba da ide u neki kućni pritvor ili kod tužioca - rekao je Pantelić i dodao:

- Luku stavljaju na stub srama zadnjih par meseci. On je naš igrač, a ne neke druge zemlje. On ima 23 godine, on treba da igra narednih 10 godina za ovu reprezentaciju. Ne možete da ga dižete u nebesa, pa onda sve na njega. To su naši igrači, nemamo ih milion, on je strašan fudbaler, dobar pošten i častan, čak i kada mu ne ide.

- Naši novinari treba da stanu u njegovu odbranu. Šta nas interesuje šta je rekla "Marka". Luka je za nas jedan jedini u Madridu i najbolji je.

Podsetimo i to da je Pantelić tokom gostovanja u emsiji otkrio kako se borio sa koronom, kao i šta je bitno kako bi se Super liga nastavila.

Video: Trudna Sofija tepa Luki Joviću Srećko, a on sprema klopu

(Telegraf.rs)