Tražio da ode zbog majčinog šloga, a kači fotke sa bazena: Bivši predsednik Juvea prozvao Ronalda

Zlonameran komentar ili dobro opažanje?

Foto: Instagram / katiaaveiroofficial

Bivši predsednik Juventusa Đovani Koboli Đilji prozvao je Portugalca Kristijana Ronalda, prvu zvezdu torinskih crno-belih zbog aktivnosti na društvenim mrežama.

Ronaldo je usred krize sa pandemijom korona virusa otišao u rodni Portugal jer je njegova majka doživela šlog.

Od odlaska je više puta iz izolacija u svojoj vili na Madeiri objavljivao fotografije gde je sa porodicom, a to se nije svidelo Đovaniju.

- Stvari za Juventus su se zakomplikovale kada je Ronaldo otišao. On je rekao da ide u Portugal zbog majke, ali se čini da se samo slika u bazenu - oštar je bio Koboli Đilji.

On potom objašnjava zbog čega je Ronaldov odlazak bio loš za čitavu ekipu u kojoj su Danijele Rugani, Blez Matuidi i Paulo Dibala testirani kao pozitivni na koronu.

- Kada je njemu napravljen izuzetak, situacija se raspala jer su svi hteli da idu. To ne bi trebalo tako, trebalo bi da su skupa u karantinu - tvrdi bivši prvi čovek Juvea.

Otišli su i Gonzalo Iguain, Miralem Pjanić, Sami Kedira, Daglas Kosta i Rodrigo Betankur.

- Kritikovati sada je lako kada se gleda spolja, ali ne razumem zašto su neki igrači uopšte hteli da idu iz Italije. Kada se vrate samo će im biti teže da se vrate u formu jer će morati u karantin na 14 dana - dodaje Đovani.

Njegova kritika je samo napola opravdana jer je u Italiji najgore stanje od evropskih zemalja što se tiče korona virusa jer je u njoj preminulo oko sedam i po hiljada ljudi do srede.

S druge strane, Ronaldo je poznat u svetu fudbala kao veliki radnik, zbog čega i sa punih 35 godina igra "kao mašina", tako da bar na izostanak snage ili kondicije Ronalda, u Juventusu neće morati da misle ili da zbog toga brinu.

Video: Maksimović iz Španije poslao poruku svima u Srbiji: Shvatite ovu situaciju ozbiljno!

(M.LJ)B