Pantelić bio na promociji filma, pa saznao da ima koronu: Ove poznate ličnosti su bile s njim

Potpredsedniku FSS i legendanom fudbaleru ustanovljen je korona virus

Marko Pantelić sa suprugom Tijanom i kumom Jelisavetom Orašanin na promociji filma Hotel Beograd; Foto: Instagram.com/jagodenamagli

Marko Pantelić ima korona virus i nalazi se u izolaciji. Trenutno se oseća dobro i stabilno i nalazi se u kućnom karantinu. Njemu je ovaj virus ustanovljen u nedelju, a prethodno je on dijagnostifikovan i kod predsednika Fudbalskog saveza Srbije, Slaviše Kokeze, sa kojim je bio u Amsterdamu na kongresu UEFA.

Korona virus se neverovatno brzo širi, pa je zato opasnost od toga da su zaraženi ljudi koji su bili u kontaktu sa Pantelićem i Kokezom veliki.

Pantelić je pre tri dana bio na premijeri filma "Hotel Beograd" u Sava Centru. Tu je bio u kontaktu sa velikim brojem ljudi.

Zajedničku fotografiju sa Pantelićem objavila je njegova kuma, Jelisaveta Orašanin Teodosić, supruga Miloša Teodosića, koja takođe glumi u filmu, u kojem glavnu ulogu tumači Miloš Biković.

Pantelić je tu na selfiju sa svojom suprugom Tijanom i Jelisavetom.

Pored njih, u opasnosti od virusa su i ostali glumci koji su bili u bilo kakvom kontaktu sa Markom tom prilikom, a mnogi od njih ga dobro poznaju i dovoljno je bilo samo jednom da se pozdrave da se virus prenese na njih.

Na promociji je bilo mnogo poznatih ličnosti iz sveta glume i džetseta.

Pogledajte u galeriji i ko je sve bio na promociji filma u Sava Centru kojoj je prisustvovao i Marko Pantelić.

(Telegraf.rs)