Selektor Izraela u karantinu zbog korona virusa: Evo zašto ta informacija može da pogodi i Orlove!

Izraelci traže odlaganje meča sa Škotima

Andreas Hercog će biti u karantinu do 19. marta, Foto: Printscreen Youtube

Fudbalski savez Izraela tražiće od evropske kuće fudbala (UEFA) odlaganje meča baraža Lige nacija za odlazak na Evropsko prvenstvo jer je selektor izraelske reprezentacije Andreas Hercog u karantinu zbog korona virusa.

Meč je zakazan za 26. mart u Glazgovu, a Izrael bi trebalo da se sastane sa domaćom Škotskom.

O ovome je obavešten i FS Škotske, pošto će Hercog biti u izolaciji dve nedelje do 19. marta, pošto se petog vratio iz Austrije u Tel Aviv.

S obzirom na to da su Izraelci uveli striktne propise u vezi sa strancima koji dolaze iz zemalja gde ima obolelih od korona virusa, mere prevencije nisu zaobišle ni selektora.

Ukoliko ne pokaže znake zaraze virusom kovid-19, Hercog će moći da nastavi sa radom, ali je problem što neće imati vremena da pripremi svoj tim za baraž.

Odluka FS Izraela može eventualno da se odrazi i na Srbiju, pošto je meč Izraelaca i Škota polufinalni u baražu, a pobednik ide u goste pobedniku susreta između Norveške i Srbije.

Taj okršaj je zakazan za 26. mart u Oslu, pa je pitanje hoće li eventualno odlaganje ovog meča pomeriti i "finale" u kom bi mogli da se nađu i Orlovi.

Red Bul Lajpcig je u Londonu slavio sa 1:0 i ostalo mu je da večeras (21.00) kod kuće protiv Totenhema overi plasman u četvrtfinale Lige šampiona. Ali neće se Murinjo tek tako predati, iako ima mnogo problema s povredama. Očekuje se ofanziva gostiju, a kvota na 3+ je 1,60, dok je na GG3+ 2,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za RB Lajpcig - Totenhem.

Atalanta je oduvala Valensiju sa 4:1 u prvom meču osmine finala Lige šampiona, a Španci će večeras (21.00) na Mestalji (praznoj, zbog virusa korona) probati da nadoknade taj minus. Kec je 2,65, a opklada 4+ nosi kvotu 1,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Valensija - Atalanta.

Video: Tumbaković: Ne plašim se pitanja o Joviću

(M.LJ)