Srbija dobila brutalan novi dres: Ocila dominiraju, Nemci se iskupili za "prevaru" iz Rusije

Poznato je šta će nositi Orlovi ako prođu Norvežane, ali i protiv njih

Photo: Marko Jovanovic

Fudbalsku reprezentaciju Srbije krajem marta čeka jedan od najznačajnijih okršaja skorijih godina jer se naša ekipa bori protiv Norveške u baražu Lige nacija za odlazak na Evropsko prvenstvo posle 20 godina.

Mada nije poznato hoće li Orlovi tamo i završiti i hoće li moći protiv zahuktalog Halanda, zna se u kojim će dresovima igrati. Prepoznatljiva crvena varijanta domaćeg dresa biće prekrivena diskretnim printom četiri ocila.

Ocila će, kao šara, prekrivati celu površinu majice i to, makar na prvi pogled deluje zaista impresivno. Rubovi rukava i okovratnik će biti bele boje, a na dresu će se još naći samo grb Srbije i logo proizvođača Pume.

Reklo bi se da su se dizajneri nemačkog proizvođača značajno više poigrali nego pre dve godine kada je naša reprezentacija nastupala u Rusiji na Svetskom prvenstvu, jer se tada pisalo da su Orlovi obučeni u obične, generičke majice na koje su samo nakačeni logo i grb.

Isto je tada "prošla" i reprezentacija Senegala, a sada se situacija promenila. Diskretne nacionalne motive dobili su i dresovi Austrije, Češke i Italije koje možete pogledati na ovom linku zajedno sa srpskim.

Da podsetimo, Srbija protiv Norveške igra meč 26. marta od 18 časova u Oslu.

Video: Izjednačujući gol za Vojvodinu

(M.LJ)