Transferi: Zvezda hoće reprezentativca Azura, Vlahović ostaje u Fiorentini, Rajković odbio Partizan

Dobrodošli na Telegrafov blog uživo posvećen transfer vestima i januarskom prelaznom roku

Foto: Tanjug/AP

Najvažnije transfer vesti:

*Zvezda hoće mladog fudbalera Rome: Asistirao Džeku, debitovao u LŠ protiv Liverpula

* Veliki obrt u slučaju Duška Tošića: Karleuša za Telegraf o transferu svog supruga!

*Napoli se dogovorio sa Seltom za Lobotku

*Kutrone ide u Fiorentinu za 18 miliona evra

*Hetafe merka Ivana Šaponjića

*Rajan Babel stigao u Ajaks do kraja sezone

*Dinamo odbio 30 miliona za Olma i traži 40, tvrde španski mediji

* Ešli Jang odbio Junajted i želi samo u Liverpul

*Milan Jevtović na pragu pozajmice, poznati su i detalji transfera veziste Zvezde

*Fabio Borini potpisao za Veronu

*Slobodan Rajković odbio Partizan i prešao u Peruđu

*Arsenal i Junajted poslali ponude za Kavanija

*Raul de Tomas je zvanično prešao iz Benfike u Espanjol

*Liverpul je prodao Alana Rodrigeza de Souzu u Atletiko Mineiro

*Miroslav Bogosavac pred odlaskom iz Čukaričkog

*Čelsi želi Isu Diopa iz Vest Hema

*Mančester junajted naciljao defanzivca Verone Maraša Kumbalu

Uživo:

23.00 - KRAJ - Zanimljiv transfer dan je za nama. Večiti su "ispipavali puls" pijace, Kavani bi mogao da se "otisne" na Ostrvo i to u redove Arsenala ili Junajteda, a Dinamo je odbio vrtoglavih 30 miliona evra za Olma, prema tvrdnji Španaca. Šta se još dešavalo na transfer pijaci u danu za nama pogledajte ispod. 

22.35 -  Napadač Atalante Musa Berou u ponedeljak bi trebalo da stigne u Bolonju na lekarske preglede, a njegov transfer je vredan oko 20.000.000 evra.

22.15 - Liverpul je prodao talentovanog Brazilca Alana, Atletiko Mineiru, pošto ga je godinama slao na pozajmice širom Evrope. Fudbaler je 2015. godine kupljen za oko 600.000 evra, a na ime obeštećenja će dobiti oko 3.750.000 evra.

Engleski mediji preneli su da će Redsi na ime obeštećenja dobiti 3.2 miliona funti.

21.45 -  Zvanično: Napadač iz Gambije Nuha Marong (26) prešao je iz Rasinga u Granadu za 50.000 evra.

21.35 - Mladi italijanski fudbaler Mirko Antonući jedno je od mogućih pojačanja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku. Kako prenose itlaijanski mediji, reč je o Mirku Antonućiju koji je igrao za sve mlađe selekcije Azura, kao i za sve mlađe selekcije reprezentacije, gde je trenutno član U20 tima.

Foto: Federico Proietti/AFP/Profimedia

21.00 - Dušan Vlahović ostaje u Fiorentini, uprkos interesovanju nekolicine klubova. Tako bar za sada tvrdi njegov menadžer Darko Ristić.

20.44 - Moris Čović ide iz Herte u Askoli na pozajmicu. Ofanzivni krilni igrač će u Askoliju ostati bar do kraja sezone.

20.31 - Menadžer Ešlija Janga stiže u petak u Italiju na pregovore sa Interom. Ove pregovore je već najavio prvi operativac Intera Bepe Marota kada je govorio o tome da je Arturo Vidal jedna od najvećih želja kluba u januaru.

20.19 - ZVANIČNO, Transfermarket je objavio da je prelazak Alena Mašovića iz Voždovca u japansku Mačidu Zelviju. Momak koji je potekao iz Novog Pazara i prošao kroz omladinsku školu Partizana 2012. godine je u Voždovcu bio dve i po godine.

20.05 - Napoli je poslao na pozajmicu milion i petsto hiljada evra vrednog ofanzivnog vezistu Amata Ćićiretija.

19.58 - Dejvid Mojes namerava da vrati Maruana Felainija iz Kine kako bi Belgijanac pojačao Vest Hem. Ovo bi bio čak treći put da im se putevi ukrštaju jer su sarađivali u Evertonu i Mančester junajtedu.

Foto: Guliver/Mike Hewitt/Getty Images

19.34 - Espanjol juri Betisovog krilnog igrača Kristijana Telja, a bivši fudbaler Barselone tako bi prešao u redove ljutog gradskog rivala. Teljo je u Betis stigao pre tri godine za četiri miliona evra, a za Barselonu je svojevremeno dao 20 golova.

19.23 - Jasmin Kurtić je stigao na medicinske preglede iz SPAL-a u Parmu gde dolazi za 3.5 miliona evra. On će u Parmu stići u ponedeljak, a uz tri i po miliona, može da dobije i bonuse od pola miliona.

Video: Karleuša negirala da se Tošić dogovorio o prelasku u turski klub

19.10 - Duško Tošić ne ide u Tursku! Bar ne još, tako za Telegraf tvrdi njegova supruga Jelena Karleuša koja kaže da je Duško normalno počeo sa treninzima 30. decembra, a do sada je, prema njenim rečima, bilo samo pregovora.

18.45 - ŠOK u Totenhemu - obistinile su se crne prognoze u vezi sa Harijem Kejnom, jer će Hari morati na operaciju i pauziraće najmanje do aprila. Zbog toga će morati da traže novog napadača. Sva je prilika da će jedan od kandidata da ga zameni biti Aleksandar Mitrović o čemu su ostrvski mediji već pisali prethodnih dana jer je stameni Srbin želja Žozea Murinja.

Foto: Tanjug/AP

18.23 - Milan šalje defanzivca Matiju Kaldaru na jednoipogodišnju pozajmicu u Atalantu. Kupio ga je 2018. od Juventusa za 35 miliona, a sada je u ugovor stavljena klauzula o mogućnosti otkupa za 15 miliona evra.

18.06 - Inter najavio da će po svaku cenu pokušati da dovede Artura Vidala iz Barselone.

17.50 - Džesi Sekidika je novi igrač Galatasaraja! Dvadeset trogodišnji Nigerijac je tokom dosadašnje karijere igrao i za kruševački Napredak. Sekidika je u srpskom klubu bio pretprošle godine, pre nego je otišao u Eskišehir.

17.32 - Borusija Dortmund je zainteresovana za mladog fudbalera Birmingema, šesnaestogodišnjeg Džuda Belingema. Vezista ima ima ugovor sa Birmingemom do 2021. godine. Ipak, neće biti lako da MIlioneri obezbede njegov potpis s obzirom da su se u trku uključili i Mančester junajted kao i Arsenal.

17.02: Napoli i Selta su se dogovorili za transfer Stanislava Lobotke.

Transfer Slovaka je vredan 20 miliona evra, a Napoli će platiti klauzule od 4-5 miliona evra u skladu sa određenim bonusima, pa je ukupan transfer 25 miliona evra u najboljem slučaju za Seltu.

17.00 - Kise Telin prešao u Malbe iz Anderlehta

16.40 - Dortmund želi beka Noriča

Borusija iz Dortmunda zainteresovana je za Maksa Aronsa (19). Talentovani bek na meti je nekoliko klubova - Totenhema, Arsenala, Lajpciga, Evertona i Vest Hema. Norič traži 35 miliona evra.

16.10 - Javor se pojačao

Posle Ivana Rogača, klub iz Ivanjice doveo je još jedno pojačanje. U pitanju je Luka Radivojević, zadnji vezni koji dolazi iz Jedinstva sa Uba. Ugovor je potpisan na četiri godine.

15:50 - Džo Kol želi da se vrati u Vest Hem kao trener

Bivši engleski reprezentativac, koji je karijeru i počeo u Vest Hemu, zainteresovan je da se priključi stručnom štabu "Čekićara", a po završetku karijere radio je TV ekspert.

15:37 - Čapekoense doveo štopera Derlana iz Fluminensea

15.25 - Kutrone ide u Fiorentinu za 18 miliona evra!

Samo pet meseci od dolaska u Vulverhempton iz Milana za 19 miliona evra, italijanski napadač se vraća na Čizmu. Viola će platiti dva miliona za pozajmicu od 18 meseci, uz obavezu da na kraju Viola mora da plati još 16 miliona evra za otkup fudbalera.

15:10 - ZAVRŠENO! CSKA iz Moskve doveo beloruskog napadača Ilju Škurina. On dolazi iz Dinama iz Bresta i potpisao je ugovor s Armejcima na 4 i po godine. Obeštećenje je okio 500.000 evra 

14.58 - Andrej Kramarić se nalazi na meti Fenerbahčea koji je ozbiljno zagrizao da ga dovede u januaru.

14.55 - U Junajtedu ozbiljno razmišljaju da sa pozajmice opozovu Krisa Smolinga! Defanziav odlično igra u Romi, a Solskjer ima problema posle povrede Megvajera.

14.50 - Krilni napadač Arsenala Emil Smit Rou preći će na pozajmicu u Hadersfild tokom dana.

14.41 - ZAVRŠENO! Vezista Rapida Tarkan Serbest vratio se u Kasimpašu za 400.000 evra.

14.36 - Danijele Rugani bi mogao u januaru da napusti Juventus! Ovo tvrdi Gazeta delo Sport koja navodi da defanzivac košta između 25 i 30 miliona.

14.30 - Bugarski mediji javljaju da je Ludogorec blizu dogovora sa defanzivcem Kasimpaše Stahilom Popovom.

14.25 - Menadžer Šefilda Kris Vajlder je istakao da će dopustiti Biliju Šarpu da sam odluči hoće li ostati u klubi ili otići. Inače, Šarp je legenda kluba i ponikao je u njemu.

14.10 - Remi Udin, saigrač Predraga Rajkovića u Remsu, dobio je zeleno svetlo kluba da pregovara sa Bordoom oko ličnih uslova. Pomenimo da su se klubovi već dogovorili oko obeštećenja. U pitanju je pozajmica sa opcijom otkupa od 7.5 miliona evra.

14.03 - ZAVRŠENO! Rad prodao igrača u Karlsrue! U pitanju je mladi defanzivac Lazar Mirković (2002. godište) koji će ostati na pozajmici do juna, a onda će potpisti ugovor kada postane punoletan.

14.00 - Manuel Garsija Kvilon, agent Pepea Rejne, rekao je medijima da dogovor Milana i Aston Vile o mogućoj pozajmici španskog golmana još nije postignut.

13.55 - Junajted je povukao sa pozajmice defanzivca Kamerona Bortvik - Džeksona iz Tranmer Roversa zbog povrede Harija Megvajera.

13.53 - Vest Hem je dogovorio pozajmicu Žedsona Fernandesa iz Benfike na godinu i po dana, dok klauzula o otkupu ne postoji.

13.48 - Jeste da nema neke preterane veze sa transferima, ali vredi pomenuti da je izašla lista najvrednijih fudbalera. Kilijan Embape je prvi, Luka Jović je ispred Ronalda, a Mesi je tek na osmom mestu.

13.39 - Španski mediji pišu da je Hetafe zainteresovan da dovede Ivana Šaponjića iz Atletika. Najpre pozajmica, a onda i moguć otkup ugovora.

13.31 - Arsenal se ozbiljno interesuje za desnog beka Koritibe Jana Kouta! Brazilac ima 17 godina i klub za njega traži pet miliona.

13.16 - Ajaks je doveo 33-godišnjeg Rajana Babela na pozajmicu iz Galatasaraja do kraja sezone.

13.10 - Mundo Deportivo tvrdi da je Barselona ponudila Dinamu 30 miliona za transfer Olma, a ne 10 kako su mediji nedavno preneli. Međutim, problem je što Modri žele 40 kako bi pustili reprezentativca Španije.

13.05 - Milan Jevtović je na pragu pozajmice u APOEL, a Telegraf otrkiva nepoznat detalj transfera veziste.

12.55 - ZAVRŠENO! Fabio Borini je novi igrač Verone! Italijan je potpisao ugovor do kraja sezone, nakon što ga je Milan otpustio posle dve i po godine.

12.48 - Menadžer Gereta Bejla odbacio je mogućnost da fudbaler Reala ode u MLS ove zime, uz napomenu da Velšanin nema nikakvu željud a ide u Ameriku!

12.32 - Defanzivac Čelsija Ris Džejms potpisaće novi ugovor sa Plavcima!

12.30 - Gde će Jaroslav Niezgoda? Poljski mediji tvrde da je napadač legije blizu prelaska u Bordo, ali i da član MLS lige Portland još nije odustao od njegovog dovođenja.

12.26 - Genk je pozajmio napadača Mamaduu Silu ruskom Orenburgu do kraja sezone.

12.22 - Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić odbacio je mogućnost da Bavarci u januaru angažuju krilo Mančester Sitija Leroja Sanea.

12.15 - ZAVRŠENO! Reno Emond je napustio Standard i potpisao je ugovor sa Nantom do 2022. godine!

12.05 - Vest ih Hrvatske: Davor Lovren, brat poznatijeg defanzivca Liverpula Dejana, došao je iz Fortune u Slaven Belupo kao pozajmljen igrač.

11.55 - Mančester junajted je ponudio novi ugovor Ešliju Jangu, identične uslove koje nudi i Inter. Međutim, igrač je odbio i želi da se preseli u Milano.

11.47 - Benfika trenutno vrši pritisak na Sasuolo da im prodaju Đanluku Skamaku koji je kao pozajmljen igrač Askolija dao 10 golova na 17 mečeva. Cifra koja se pominje iznosi 25 miliona evra.

11.39 - Lorenco Toneli bi mogao ove zime da se vrati na pozajmicu u Sampdoriju s obzirom na to da se ''bori za minute'' u Napoliju.

11.30 - Slobodan Rajković je odbio Partizan i prihvatio je ponudu Peruđe, člana Serije B! Tako je okončana saga koja je trajala više od dva meseca, koliko je Rajković proveo trenirajući sa Partizanom u nedostatku angažmana.

Rajković je izabrao Peruđu pre Partizana Foto: partizan.rs

11.14 - Brentford se interesuje za turskog napadača Emrea Mora koji se nalazi na pozajmici u Galatasaraju iz Selte.

11.01 - Lester se sprema da pronađe naslednika Džejmiju Vardiju, a izbor je pao na napadača Seltika Odsona Eduarda. Cena - 30 miliona funti!

10.59 - Dejli mejl tvrdi da Masimilijano Alegri ne žuri u pronalaženju novog posla, jer čeka da vidi šta će biti sa Ole Gunarom Solskjerom. Italijan trenutno ima jednu želju, a to je Mančester junajted!

10.54 - El Čiringito ekskluzivno tvrdi da su Arsenal i Junajted poslali zvaničnu ponudu PSŽ-u za Edinsona Kavanija! Podsetimo, Urugvajac se još nije dogovorio sa Atletikom koji je i dalje najbliži transferu.

10.49 - Krilni napadač Seltika Skot Sinkler pojačao je Preston! Detalji transfera nisu poznati.

10.45 - ZAVRŠENO! Raul de Tomas je i zvanično postao igrač Espanjola s kojim je potpisao ugovor do 2026. godine.  Podsetimo, stigao je iz Benfike koja je na ime transfera dobila 20 miliona, plus dva miliona kroz određene bonuse i 20 odsto od narednog transfera.

10.43 - Napadač Mlade Boleslav Muris Mešanović je po ''ukusu'' Roberta Prosinečkog koji želi da ga dovede u Kajzeri. Prema navodima medija, posao je veoma blizu realizacije.

10.39 - Napadač Meca Habib Dalo (24) nalazi se na meti Čelsija koji navodno nudi 17 miliona funti za ovaj transferi.

10.33 - ZAVRŠENO! Goran Smiljanić je pojačao Proleter iz Novog Sada!

- Radi se o proverenom univerzalcu Goranu Smiljaniću, nekada članu Vojvodine, Bežanije, Kolubare Inđije i Rada. Može da odgovori zahtevima na nekoliko pozicija. Verujem da će „Runi“ biti veliko pojačanje i igrama opravdati poverenje - rekao je sportski direktor ProleteraAmir Bislimi za Sportski žurnal.

10.21 - Kalčomerkato tvrdi da bi tinejdžer Junajteda Tahit Čong mogao da se preseli u Juventus na kraju sezone. Da li je to na pomolu novi slučaj Pogba?

10.14 - Vezista Lajpciga Dijego Deme stigao je u Napulj na lekarske preglede i trebalo bi uskoro da potpiše ugovor sa Napolijem.

10.00 - List "AS" tvrdi da se i Atletiko uključio u trku za napadačem Napolija Arkadijušom Milikom za kog Mančester junjated navodno nudi 60 miliona funti.

09.47 - ZAVRŠENO! Atletiko Mineiro je kupio zaboravljenog vezistu Liverpula Alana Rodrigeza de Souzu koji je 2015. stigao na Enfild za pola miliona funti. Međutim, imao je problema sa radnom dozvolom i seljakao se po pozajmicama.

09.45 - Kapiten zagrebačkog Dinama Arijan Ademi nalazi se na meti Betisa koji ga vidi kao rezervnu opciju ukoliko ne uspeju da dovedu Gvidar Rodrigeza iz meksičke Amerike.

09.44 - Miloš Mijić, doskorašnji igrač podgoričke Budućnosti, trebalo bi uskoro da potpiše ugovor sa Napretkom.

09.40 - Grčki mediji prenose da Olimpijakos želi da dovede vezistu Serđija Oliveiru koji je prošle godine igrao za PAOK. Inače je član Porta.

09.35 - Miroslav Bogosavac nalazi se pred odlaskom iz Čukaričkog. Za levog beka Brđana je zainteresovano nekoliko klubova.

- Lako može da se desi da završimo posao pre polaska na Kipar na pripreme - rekao je sportski direktor Čuke Nenad Mirosavljević.

Bogosavac u dresu reprezentacije Srbije Foto: MN Press

09.33 - Votford želi da dovede levog beka Fulama Džoa Brajana za 10 miliona funti, a sve kao jačanje sastava koji bio ovaj tim ostavio u Premijer ligi.

09.30 - Defanzivac Vest Hema Isa Diop nalazi se na meti Čelsija koji nudi 40 miliona funti za njegov potpis.

09.27 - Barselona je navodno poslala Palmerirasu ponudu tešku šest miliona evra za vezistu Mateusa Fernandeza.

09.24 - Mančester junajted želi da dovede defanzivca Verone Maraša Kumbalu i spremni su da izdvoje 15 miliona evra

09.20 - Dobro jutro i dobrodošli u Telegrafov blog uživo. Za početak vest da je Čukarički otpustio bivšeg igrača Reala.

(Telegraf.rs)