Pini Zahavi odmah krenuo u akciju: Vilfred Zaha hoće samo jedno i to traži u Bajernu

Novi menadžer saigrača Luke Milivojevića u Kristal Palasu pregovara sa Bajern Minhenom i ponudio je Zahu bavarskom gigantu

Vilfred Zaha, Foto: Tanjug/AP

Zaha je nedavno prekinuo saradnju sa dugogodišnjim menadžerom Vilijem Solthausom, jer želi da ode sa Selhurst Parka dok je još na igračkom vrhuncu.

Tu ga je Solthaus "kočio" jer je u dobrim odnosima sa vlasnikom Palasa Stivom Perišom.

Zaha ima 27 godina i namerava da igra za ekipu koja se bori za trofeje, a Bajern Minhen se uklapa u taj profil i gotovo je pretplaćen na pehare u Nemačkoj, a konstantno je konkurentan i u Ligi šampiona.

Engleski Skaj javlja da je malo verovatno da će Zaha u novi klub u januaru, već je sva prilika da će do transfera doći na leto.

Zaha je već igrao u Kristal Palasu do 2013. kada je otišao u Mančester junajted, ali nije uspeo da se nametne Aleksu Fergusonu.

Bio je od tada na pozajmicama u Kardifu i Kristal Palasu pre nego što ga je Palas kupio za 3,8 miliona evra 2015. godine.

Nedavno je dobrim partijama privukao pažnju većih klubova, a neki su već i nudili novac. Everton je davao 82.5 miliona evra, a Arsenal 47. Obe ponude su odbijene.

(Telegraf.rs)