Maldivi celi crveno i crno-beli: Fudbaleri Zvezde i Partizana okupirali ovo rajsko ostrvo

Posle odmora sledi onaj rasterećeniji deo sezone, pravi relaks, a igrači "večitih" sa svojim lepšim polovinama provode dane

Foto: Instagram/nemanja_73, vu1ke0, ivana_njanja

Tek što se na poslednjim ovogodišnjim mečevima, iz odloženog šestog kola začuo poslednji sudijski zvižduk, fudbaleri Crvene zvezde i Partizana "izgubili su se" iz Srbije i otišli na odmore pred drugi deo sezone.

Crveno-beli su ostali u Beogradu do "Crveno-bele večeri" u nedelju, pa su "uhvatili maglu" i uglavnom po egzotičnim lokacijama, daleko od očiju ovdašnje javnosti.

Milan Borjan nam je u nedelju rekao da će do 26. biti van zemlje i odmah otišao na Maldive sa suprugom Snežanom, a ova rajska lokacija trenutno je odmorište za još nekolicinu fudbalera "večitih" i njihovih lepših polovina.

Vezni igrač Miloš Vulić sa svojom devojkom Katarinom takođe na Maldivima slavi osam godina veze...

... a Maldivi su ugostili i Milana i Danicu Gajić, pošto je bek Zvezde u Sun Siyam Iru Fushi vilama našao svoj mir tokom odmora. U ovom luksuznom odmaralištu se cena smeštaja kreće od 500 do 1.100 dolara po danu.

Da na Maldivima ne bude samo igrača Zvezde pobrinuo se Milan Smiljanić koji je sa suprugom Tamarom takođe otišao tamo.

U komšiluku je možda i Nemanja Miletić, reprezentativac Srbije i defanzivac crno-belih koji se "čekirao" na Maldivima.

Zvezdin ofanzivni vezista Mateo Garsija je sa svojom lepšom polovinom malo razbio ovaj "šablon" i otišao u Palm Bič na Arubi i on će do priprema u januaru deo odmora provesti na Karibima.

Iz istog šablona je iskočio i Zoran Popović, rezervni golman crveno-belih koji je sa svojom lepšom polovinom otišao na Bali u Indoneziji.

U Beogradu nije ostao ni tragičar utakmice sa Olimpijakosom Žander Santana koji je sa porodicom otputovao u Brazil.

Najbolji igrač Partizana Bibars Natho je otputovao u Istanbul, mada nije poznato hoće li tamo provesti samo deo, ili ceo odmor.

Foto: Instagram Bibars66

Pojedini igrači Partizana, poput Vladimira Stojkovića, ostali su u Beogradu, pa je tako Stojke bio na proslavi povodom stogodišnjice Fudbalskog saveza Srbije u petak uveče u Narodnom pozorištu u Beogradu.

Još uvek nije otputovao ni Strahinja Pavlović koji će od narednog leta nositi dres Monaka...

(Telegraf.rs)