Partizanov "dželat" iz Lige Evrope se pogubio: Olimpijakos se mučio, pa razbio Viktoriju!

Česi nisu znali šta ih je snašlo u drugom poluvremenu

Foto: Tanjug/AP

Grčki tim je posle 0:0 dočekao Viktoriju Plzenj u Atini i u drugom poluvremenu "otvorio dizne" razbivši je sa 4:0. Olimpijakos je tim trijumfom prošao u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

U prvom poluvremenu češki tim je uspevao da se odbrani. To je bila i jasna taktika Viktorije koja je tek tri puta šutnula ka golu rivala, a domaći tim čak 22 puta.

Foto: Tanjug/AP

Atina je gledala potpuno drugačiji meč od onog pre nedelju dana jer je tada Viktorija imala bolje šanse, a Oly nije mogao ni da šutne na gol.

Propuštene prilike iz prvog meča koštale su Viktoriju primljenog gola u 51. minutu kada je Valbuena centrirao iz kornera, a Giljerme je skočio dobro i zatresao mrežu za 1:0.

Devetnaest minuta kasnije Migel Gerero je solo prodorom prošao po levoj strani i plasirao loptu u bliži ugao gola Viktorije, a golman gostiju Ales Hruška ju je propustio i svojom greškom praktično poklonio gol rivalu.

Foto: Tanjug/AP

Već u 73. minutu Radim Reznik je zatresao svoju mrežu posle kornera Olimpijakosa, a konačan rezultat je opet posle kornera postavio Ruben Semedo u 82. minutu.

Da podsetimo, Viktorija je pre dve sezone igrala protiv srpskog Partizana u šesnaestini finala Lige Evrope. Početkom prošle godine i Zvezda i Partizan su igrali nokaut fazu ovog takmičenja i ispali su i jedni i drugi - Partizan od Viktorije, a Zvezda od CSKA iz Moskve.

Rezultate ostalih mečeva večeri možete pogledati OVDE.

VIDEO - Navijači prekinuli meč Inđije i Partizana, Žandarmerija sprečila incidente

(Telegraf.rs)