Sedam golova za poluvreme, 12 u dve utakmice! Mali Ronaldo je već mašina, tatini rekordi biće ozbiljno ugroženi (VIDEO)

Mali Roni izrasta u ozbiljnu fudbalsku "facu"

Da iver ne pada daleko od klade, živi dokaz je i mali Ronaldov sin, Kristijano Ronaldo junior, koji polako, ali sigurno, stasava u potencijalno ozbiljnu fudbalsku zvezdu, mada je, naravno, još rano govoriti o dometima koje može da dosegne.

Mali Roni je briljirao na turniru održanom na ostrvu Madeiri, rodnom mestu njegovog slavnog oca, gde je do poluvremena jedne utakmice uzrasta do devet godina - postigao sedam golova!

Bio je to drugi meč za klince Juventusa čiji je Roni nesumnjiva zvezda, tribine malog kompleksa bile su krcate zbog sina svetske zvezde, a tu je bila i baka Dolores koja je nekada u stopu pratila sina, a sada i unuka na svakom koraku.

Ronaldo junior dao je sedam golova ekipi "Maritimo Kina", završene rezultatom 25:0, a pet je postigao u prethodnom duelu.

Sa brojem sedam na leđima, kao i njegov otac, Ronaldo se već sada izdvaja od ostalih vršnjaka u svakom segmentu igre, rutinirano postiže golove, fizički je takođe superioran što ne čudi s obzirom da često prati oca u teretani.

Juventus je, izgleda, dovođenjem Ronalda seniora završio dupli posao i sa juniorom koga bi mogli da zadrže i nakon što tata ode u zsluženu penziju.

(Telegraf.rs)