Kantona provocirao Parižane, Nejmarov otac preskočio ogradu i hteo da ga bije!

Umalo tuča u ložama Parka prinčeva

Otac brazilske zvezde Nejmara sukobio se sa legendarnim francuskim fudbalerom Erikom Kantonom na tribinama tokom utakmice između Pari Sen Žermena i Mančester junajteda na Parku prinčeva.

Nejmarovog oca je iznervirala burna proslava gola kojim je Junajted prošao u četvrtfinale Lige šampiona pobedom 3:1 u Parizu (0:2 prva utakmica). Zbog toga je preskočio ogradu lože u kojoj se nalazio i krenuo da se potuče sa Kantonom, piše RMC Sport.

U tim trenucima je najskuplji fudbaler na svetu već sišao do terena gde je pokušavao da bodri svoje saigrače, a jedan Kantonin prijatelj je počeo da vređa Nejmara seniora, pa je intervenisalo obezbeđenje na stadionu.

Kantona nije jedini iritirao Parižane, pošto je Patris Evra pevao i igrao u tunelu. Takođe, Kantona je poručio da će Mančester pojesti PSŽ onako kako on jede žabe.

>>> Ima li kraja agoniji Real Madrida? Videćemo večeras od 20.45, kada Kraljevi gostuju Valjadolidu. Dvojka je 1,67, a dupla šansa 1X 2,24. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Valjadolid - Real Madrid.

VIDEO - Eksplozija radosti u domu Nemanje Matića posle gola Rašforda

(Telegraf.rs)