Bata Mirković nije mogao da čuje bolje vesti pred 159. večiti derbi: Vratio se ključni igrač Partizana!

Fudbaler posle dužeg vremena uz saigrače na terenu, a nije isključeno da dobije određenu rolu na stadionu “Rajko Mitić” narednog vikenda

Foto: Marko Jovanović

Opcija više za trenera Partizana Zorana Mirkovića, za predstojeći 159. večiti derbi je – Danilo Pantić!

Vezista crno-belih se konačno oporavio od hronične upale Ahilove tetive, koja ga je mučila od početka priprema i nije dozvolila da se posveti obavezama na pravi način, pa će danas, posle duže vremena, na teren zajedno sa saigračima!

Možda je vest o lakšoj povredi Zorana Bambija Tošića pomalo i zabrinula navijače Partizana pred okršaj sa Crvenom zvezdom (subota, 2. mart od 18 časova).

Ali, uporedo sa rešavanjem pomenutog problema, medicinski tim crno-belih, u saradnji za jednim od najboljih svetiskih stručnjaka za pripremu i oporavak fudbalera – Andrejom Milutinovićem, uspeo je da se izbori sa povredom Pantića, koji je konačno dobio dozvolu da radi sa ostatkom tima.

To praktično znači, ukoliko rad veziste u narednim danima protekne bez problema, da će trener Mirković imati i Pantića na raspolaganju narednog vikenda, u duelu sa večitim rivalom.

U kojoj meri – teško je reći, jer fudbaler tek treba da uđe u takmičarski ritam, ali s obzirom na to da se radi o fudbaleru koji potezom može da reši tok meča, ne bi začudilo ako ipak dobije određenu minutažu na stadionu “Rajko Mitić”.

VIDEO: Dribling Rikarda u stilu Ronaldinja

(Z. I.)