Afrička fudbalska čarobnica zaludela svet! Čak se i Donald Tramp poklonio ženi koja sinove izdržava žongliranjem! (VIDEO)

Njenom talentu klanja se čitav svet

Nema skupu opremu, ne igra za Real, Mančester junajted, Juventus i ostale velikane, ali voli fudbal, od njega živi i izdržava dvojicu sinova. 

Hardara Čerls Mjeje iz Tanzanije postala je svetska fudbalska senzacija jer bosa, ili u papučama, po blatu, prašini ili travi sa loptom može da uradi bukvalno sve. Njeno umeće prevazilazi mogućnosti većine profesionalnihi fudbalera, a verovatno bi i Mesi, Ronaldo i Nejmar mogli da pokupe po koji trik od nje.

Hardara živi od žongliranja, jer u Africi većina njen talenat vidi kao pravu magiju. Mada, ima i onih koji ne misle tako:

- Neki ljudi misle da ja koristim crnu magiju, ali to nije tačno. Ne postoji ništa u ovoj lopti. Koristim svoj talenat koji sam razvila tokom 6 godina vežbanja. To je čist talenat, ne crna magija.

Ona je majka dvoje deca, a počela je da žonglira, kako bi othranila porodicu.

- Ovo je moj izvor prihoda i cela Afrika me prepoznaje  po ovome. Imam dvojicu sinova. U stanju sam da platim troškove njihovog školovanja i da se brinem o njima zahvaljujući onom što radim.

Zanimljivo je da je video Hardare kako žonglira obišao svet, a posebno je oduševio američkog predsednika koji je kratk prokomentarisao ovaj neverovatan talenat:

- Neverovatno - konstatovao je Tramp.

(Telegraf.rs)