Kako je Koroman sa dva kila brašna pakovao kokainsku aferu Kastilju: Otkrivena urnebesna anegdota iz svlačionice Zvezde! (FOTO)

Umeo je Koroman da dočeka Kastilja...

Ognjen Koroman važio je za velikog šaljivdžiju tokom igračkih dana, a meta njegovih ludorija svojevremeno je bio i Segundo Kastiljo.

Podelio je na Instagramu Koroman jednu od priča, koja se tiče druženja sa ekvadorskim vezistom, Segundom Kastiljom.

On je bio jedan od najboljih stranaca koji su igrali u Zvezdi, navijači su ga obožavali, a sam doček bio je ekscentričan, neočekivan za momka iz Ekvadora.

- Kad su pitali Segunda Kastilja kako su ga prihvatili saigrači u Crvenoj zvezdi izjavio je: Pa i ne baš lepo, jednom dok sam se tuširao Koroman mi je stavio 2kg brašna u torbu i kad sam izašao i izvadio to iz torbe počeli su svi da mi se smeju i dobacuju kako švercujem kokain iz Ekvadora, to je bio moj prvi trening.

 

Koroman često deli zanimljivosti iz karijere, pa je posebno bila upečatljiva ona iz Portsmuta u sezoni 2005-06.

- Posle loše polusezone pitam trenera Harija Rednapa zašto želi da me zadrži kada nisam igrao kako se očekivalo. On onako engleski i šmekerski mi kaže: Imaš dve vrline koje malo ko ima. Ja očekujem da će reći da imam dobar dribling ili šut, a on mi kaže: Nisi ljubomoran na uspeh konkurenata za tim i još jedna jako bitna stvar, viđam te da se često kladiš. I čovek mi da ugovor na tri godine i gurne lovu u džep. Hit!

Ivanić predstavljen na Marakani: Otkrio je zašto nije prešao u Zvezdu pre tri godine, nego baš sada

(Telegraf.rs)