Milojević bio na ponoćnoj Božićnoj liturgiji u Hramu Svetog Save (FOTO)

Trener Zvezde jedan je od hiljade vernika koji su dočekali najradosniji hrišćanski praznik na prvoj liturgiji

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević često je pročao u intervjuima da je religiozan i da poštuje pravoslavne običaje, a to je i dokazao delima.

Milojević je bio na ponoćnoj liturgiji povodom Božića koja je održana u Htamu Svetog Save u noći između 6. i 7. januara.

- Volim pravoslavlje. Pokušavam i da upoznam druge religije, ali treba se držati svoje istorije. Imamo dosta mudraca o kojima treba čitati. Mi smo izuzetno tradicionalan narod sa bogatom istorijom, ali malo znamo o našoj istoriji. Po prirodi čoveka je da prihvata nešto sa strane. I uvek je i bolje i lepše i tako dalje, ali to je sve stvar izbora.

Foto: Marko Jovanović

- Ne treba nikome to nametati. Svoj mir nalazim u tome. Volim mir, volim ljubav. Lepo se osećam kad odem u manastir. Samo ako ste duhovno bogati, onda ste bogat čovek - rekao je Milojević u jednom od intervjua.

Nema odmora za Engleze, koji u toku ove nedelje igraju Liga kup, a večeras se sastaju Totenhem i Čelsi. Kvota na keca je 2,55, a na dvojku 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Totenhem - Čelsi.

Foto: Marko Jovanović

VIDEO: Vladan Milojević zahvalio savezu na velikom priznanju

(Telegraf.rs)