Nisam smeo da se vratim u Vranje posle poraza od Partizana: Golman Dinama u strahu za život!

Uroš Đurić optužen da je namestio meč protiv Partizana jer je primio šest golova

Golman srpskog Superligaša Dinama iz Vranja, Uroš Đurić, u strahu je za svoj život posle jedne obične utakmice srpske Superlige.  

Dinamo je u Beogradu izgubio od Partizana sa 6:0, a Uprava je okrivila golmana Đurića, koji je jedan gol primio kroz noge, da je namestio meč.

Đurić nije smeo da se vrati u Vranje, već je ostao u Beogradu i njegova sudbina dalja za sada nije poznata. Da li će ostati u klubu ili otići.

- Ostao sam u Beogradu jer su me iz Vranja optuživali za sve i svašta. Ja sam sportista, pošten dečko. Želim da sve izađe na videlo i da svi znaju da nemam ništa sa nameštaljkama. Ceo svet mi se srušio kada mi je lošta prošla kroz ruke, čak ni dan kasnije nisam mogao da prebolim tu grešku. To se dešava u sportu, desilo se i Kasiljasu u finalu Lige šampiona - kažeĐurić za Informer.

VIDEO: Pogledajte kiks golmana Dinama Uroša Đurića

Đurić je ljut na vršioca dužnosti trenera Radmila Jovanovića koji je u besu rekao da će mu klub iz Vranja završiti karijeru.

- Kako ga nije sramota da to izjavi. Ne priliči čoveku u njegovim godinama, a isti taj mi je govorio da sam među pet najboljih golmana lige. Greške u fudbalu se dešavaju - kaže Đurić.

Lion je priredio senzaciju kada je u 1. kolu pobedio Siti u Engleskoj, i sigurno će Građani imati strašan motiv za revanš. Kvota na dvojku uz bar tri gola (2&3+) je 1,53. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Lion - Mančester Siti.

Eibar je išamarao Real za vikend sa 3:0, i Santijago Solari i njegova ekipa moraju da poprave utisak u Rimu protiv Rome. Kvota na dvojku je 2,15, na keca 3,35, a na iks 3,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Roma - Real Madrid.

Junajted igra ključni meč za plasman u osminu finala jer ako večeras ne savlada Jang Bojs, u poslednjem kolu će morati da izbegne poraz na gostovanju Valensiji. Kvota na pobedu Đavola bez primljenog gola (Sigurna pobeda) je 1,98. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Mančester Junajted - Jang Bojs.

Kvota da će večeras Levandovski (Bajern - Benfika), Ronaldo (Juventus - Valensija) i Aguero (Lion - Man. Siti) dati bar po gol je 3,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za specijalne igre na Ligu šampiona.

Jokić na Lebrona večeras! Denver čeka Los Anđeles Lejkerse, a kvota na keca je 1,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu.

(Telegraf.rs/Informer)