Jokan, Paunović, Piksi ili Milojević? Evo koga navijači Srbije žele za selektora (FOTO)

Ova četvorica dobila su najveći broj glasova u anketi, a na prvom mestu se našao bivši trener Fulama

Potencijalna smena Mladena Krstajića sa mesta selektora Srbije uzburkala je fudbalsku jasnost u Srbiji, a navijači su u velikoj anketi Telegrafa, u kojoj je glasalo više hiljada ljudi, iskazali da žele promene na klupi Orlova, kao i da žele nekog od talentovanih trenera nove generacije, koji su veoma uspešni poslednjih godina.

U anketi su bili Slaviša Jokanović, Veljko Paunović, Dragan Stojković Piksi, Vladan Milojević, Aleksandar Stanojević, kao i aktuelni selektor Mladen Krstajić.

Iako Dragan Stojković Piksi figurira kao glavni kandidat, jer je i velika želja predsednika Saveza Slaviše Kokeze, on je u anketi zauzeo tek treće mesto.

Navijači su najviše glasali za Slavišu Jokanovića, koji je nedavno dobio otkaz u Fulamu i slobodan je trener, a ušao je u istoriju kao prvi Srbin koji je vodio neki tim u Premijer ligi.

Drugi je u anketi bio Veljko Paunović, koji je ostao upamćen kao selektor mlade reprezentacije, sa kojom je 2015. godine osvojio Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Pomenuti Piksi je bio treći, a aktuelni trener Zvezde Vladan Milojević - četvrti.

Bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević zauzeo je peto mesto, a Mladen Krstajić je u anketi dobio najmanju podršku.

Pogledajte i kako je u procentima izgledalo glasanje u anketi:

Foto: Telegraf

VIDEO: Dejan Stanković o mogućoj smeni Krstajića: Neka sve prenoći

(Telegraf.rs)