Jezivi snimak olupine helikoptera vlasnika Lestera: Od letelice nije ostalo skoro ništa! (VIDEO)

Još nema zvaničnih potvrda, ali strahuje se da nema preživelih u nesreći koja se desila ispred stadiona "Lisica"

Predsednik Lestera, tajlandski milijarder Vičai Šrivadanapraba bio je u helikopteru koji se srušio posle utakmice između Lestera i Vest Hema, a sa njim je u letelici bila i njegova ćerka, kao i dva pilota i jedna nepoznata osoba.

Prema nezvaničnim izveštajima, strahuje se da nema preživelih, ali zvanične potvrde još nigde nema.

Skaj je napravio i snimak sa lica mesta, gde se iz vazduha vidi kako izgleda olupina helikoptera, koja je potpuno izgorela posle pada na parkingu ispred stadiona Lestera, kada se srušio neposredno posle poletanja sa centra stadiona.

Izvukao se Čelsi protiv Junajteda, i sada ide na nimalo jednostavno gostovanje Barnliju. Kvota na dvojku je 1,35, a na duplu šansu 1X 3,20. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Barnli - Čelsi.

Kristal Palas Luke Milivojevića teško se snalazi u ulozi favorita, ali kad je autsajder, tad je najopasniji. U goste mu stiže sjajni Arsenal, dvojka je 1,80, a dupla šansa 1X 2,02. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Kristal Palas - Arsenal.

Da li će Junajted protiv Evertona nadoknaditi propušteno protiv Čelsija. Kvota na dugo čekani trijumf Đavola u Premijer ligi je 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Everton.

Luka Jović ima priliku da nastavi golgetersku žetvu u Bundesligi na gostovanju Nirnbergu. Kvota na slavlje Ajntrahta je 2,25! Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Nirnberg - Ajntraht.

Karlo Anćeloti s Napolijem čeka „svoju“ Romu. Napolitanci su u LŠ nadigrali PSŽ u Parizu, a sada je kvota na njih 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Napoli - Roma.

Real je neprepoznatljiv, gubi bodove gde stigne, i u najgorem trenutku gostuje na Nou Kampu. Kvota na Barsu je 2,05, na duplu šansu X2 1,77, a na GG3+ 1,73. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Barselona - Real Madrid.

Ko će stati na put PSŽ-u? Možda Marselj na svom Velodromu? Kvota na keca je čak 6,00, a na dvojku 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Marselj - PSŽ.

Posle Enfilda - Šabac. Trener Zvezde Milojević sigurno će promešati karte u odnosu na tim iz Liverpula, ali šampion je veliki favorit s kvotom 1,23. Ako mislite da je težak poraz u Engleskoj ostavio traga na crveno-bele, tu je dupla šansa 1X s kvotom 3,75. Pogledajte sve MOZZART kvote za Mačva - Zvezda.

Derbi ABA lige igra se u Zagrebu, gde Cedevita s novim trenerom čeka evroligaša Budućnost. Kvota na keca je 1,90, a na dvojku 2,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Cedevita - Budućnost.

(Telegraf.rs)