Novinar postavio Krstajiću tri nezgodna pitanja na konferenciji: Prevazišli smo te teme i odgovore! (VIDEO)

Selektor se ponovo suočio sa neugodnim temama

Selektor Mladen Krstajić je na konferenciji u Staroj Pazovi pred put u Crnu Goru, ponovo morao da se suoči sa neugodnim pitanjima, i ponovo je pod znak pitanja stavljeno to što Luka Milivojević i Duško Tošić nisu pozvani u reprezentaciju, naročito posle povreda Nemanje Matića i Aleksandra Kolarova, koji uz Krstičića neće biti na raspolaganju Orlovima u Podgorici i Bukureštu.

Da li će biti veliki neuspeh ako ne budemo prvi u grupi i izborimo baraž za EURO, i da li je ovo lakši način da se plasiramo na Evropsko prvenstvo u odnosu na kvalifikacije.

- To je pitanje o kojem možemo da pričamo kada se završe kvalifikacije. Da li je lakše ili ne, videćemo. Sigurno da kao prvi u grupu, što mi želimo da budemo, dolazimo u situaciju da igramo sa nekim ekipama. Ne bih znao da kažem da li je lakše, dok ne vidimo žreb i kakav će biti sastav grupa za kvalifikacije - odgovorio je Krstajić.

- I drugo pitanje... - počeo je novinar, ali ga je Krstajić presekao.

- Treće - uzvratio je selektor, kao da je znao kakvo će biti pitanje.

Kadrovska situacija je loša zbog izostanka Kolarova i Matića, da li je ovo bila prilika da naknadno pozovete Milivojevića i Tošića, koji igraju na pozicijama koje su deficitarne.

- Mislim da smo prevazišli ta pitanja i odgovore, dovoljno je rečeno što se tiče tih stvari. Matić i Kolarov su pozvani kao i ostali na spisak od 23 igrača. Pozvali smo Miletića iz Partizana kao zamenu. Što se tiče Matića i Kolarova, oni imaju svoje zamene. Ne bih više o tome - zaključio je Krstajić.

VIDEO: Dušan Tadić: Srbija i Crna Gora su jedna država!

VIDEO: Dušan Tadić o ulozi kapitena Srbije

(D. U.)