Ovaj tiket obeležio je Zvezdin potop u Ligi šampiona: Golovi Nejmara, Embapea i Kavanija doneli Srbinu 120.000! (FOTO)

Napadači širom Evrope igrali su sinoć za njega

Fudbal se igra zbog dobrih poteza, navijača ali, naravno, i novca koji zarađuju kako sportski radnici tako i kladioci koji imaju istančan njuh za pravi rezultat.

Jedan takav je u noći kada je Crvena zvezda u Ligi šampiona izgubila sa 6:1 zadovoljno trljao ruke, jer su, između ostalih, strelci sa tog meča na uloženih 200 dinara doneli srećnom Beograđaninu čak 120.000 dinara.

>>> Zašto Zvezda ne sme da opravdava i ublažava šamar iz Pariza?

Ludi tiket, kako je nazvan na društvenim mrežama pokazuje taktiku u kojoj se pogađaju strelci golova.

 Nekada standardni učesnici Lige šampiona Milan i Olimpijakos večeras igraju u Ligi Evrope, a kvota na pobedu Rosonera je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Milan - Olimpijakos.

Jović, Kostić i Gaćinović s jedne, Milinković-Savić s druge strane. Čeka nas uzbudljiv meč u Frankfurtu, kvota na Ajntraht je 2,30, a na Lacio 3,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajntraht - Lacio

Tako se prognoza da će  Leo Mesi (Barselona) postići dva gola, a po jedan Edinson Kavani, Nejmar i Kilijan Mbape (PSŽ), Marko Rojs (Borusija Dortmund), Lorenco Insinje (Napoli), Musa Marega (Porto), Mauro Ikardi (Inter) i Antoan Grizman (Atletiko) ispostavila kao pun pogodak, pa je kvota 605 za uloženih 200 dinara donela srećnom Srbinu fantastičan dobitak koji su mnogi okarakterisali kao prava "naučna fantastika".

(Telegraf.rs)